2b detox (10 dagen)

Per verpakking: 100 ml

Merk: Amiset

EAN: 8715799308245

Spoel je weekend weg met 2b detox!

1 fles

€ 8.99

€ 7.99

Korting €1.00 / 11%

3 flessen

€ 26.97

€ 16.99

Korting €9.98 / 37%

12 flessen

€ 107.88

€ 59.99

Korting €47.89 / 44%

Unieke kenmerken

  • ondersteunt de reinigende werking van je lever en geeft je energie bij vermoeidheid

  • perfect bij je ontbijt, lekker voor een energiek begin van je dag, zeker na een avondje stappen

  • helpt je huid weer stralen na een feestelijk weekend met lekker eten, drank of feestmiddelen

SPOEL JE WEEKEND WEG MET 2B DETOX !!

2B DETOX is een lekkere, frisse detoxdrank om de reinigende werking van de lever te ondersteunen om:

•    De vorige avond mee weg te spoelen

•    Te herstellen van een avondje stappen, vooral als je 30+ bent.

•    Een vale huid met donkere wallen een oppepper te geven.

•    Bij vermoeidheid het energieniveau te verhogen.


 WAAROM 2B DETOX VAN AMISET?

De huid reageert op wat we eten en drinken, zoals vet voedsel en alcohol. Huid en lever werken samen bij het reinigen van het lichaam. Om de huid te ontlasten en de opgehoopte vetten en afvalstoffen te verwijderen is een goed functionerende lever belangrijk. Ondersteun daarom de reingende werking van de lever met 2B DETOX.


WAT IS 2B DETOX?

2B Detox is een detoxproduct (voedingssupplement) met een complexe samenstelling van reinigende kruiden, vitamines en nutriënten voor de stofwisseling (verbranding) in een natuurlijk zwartebessenconcentraat. Het ondersteunt de reinigende werking van de lever.


WAT DOET 2B DETOX?

De huid heeft naast een esthetische ook een reinigende rol. Huid en lever werken hierbij samen. Door te zweten worden toxines via de huid afgevoerd. Als dat niet lukt, worden lastig te verwerken stoffen onderhuids opgeslagen, bijvoorbeeld resten van vet. Ook de lever maakt het lichaam schoon. Allerlei problemen of onzuiverheden van de huid kunnen een teken zijn van een lever die hard moet werken om te ontgiften. 2B DETOX helpt de lever, waardoor de huid minder te verduren heeft. En dat zie je terug in de spiegel. De actieve stoffen in 2B DETOX zijn:

•    Mariadistel (bevat silymarine) ondersteunt de lever. Wanneer je lever op volle toeren draait, is het lichaam minder geneigd om afvalstoffen en vetten op te slaan in de cellen onder de huid.

•    Groenethee-extract (met ECGC) bevordert de vetstofwisseling. Een steun in de rug bij het afvallen.

•    Choline draagt bij aan een normale leverfunctie en vetstofwisseling.

•    Paardenbloem ondersteunt de functie van de lever en de gal.

•    Vitamine C ondersteunt de weerstand, stevigheid van de huid en is een anti-oxidant die vrijw readicalen bestrijdt.

•    Vitamine B3 is onder meer goed voor de huid omdat het ervoor zorgt dat vocht beter kan worden vastgehouden. Daarnaast ondersteunt het de energieproductie en gaat vermoeidheid tegen.

•    Vitamine B6 helpt energie vrijmaken uit glycogeen en is nodig voor de vorming van vitamine B3.


HOE GEBRUIK IK AMISET 2B DETOX?

Drink ‘s ochtends een glas water met 1 dopje (10 ml) AMISET 2B DETOX na het ontbijt of 's avonds voor het slapen. Drink daarna water, veel water. 1 flesje van 100 ml is dan voldoende voor een detox-kuur van 10 dagen. Ondersteun dit door dagelijks te bewegen, zo min mogelijk/geen koffie te drinken, gezond te eten en alcohol helemaal te schrappen.


Actieve stoffen per 10 ml dagdosering:
Mariadistel 500 mg / groene thee 150 mg / paardenbloem 100 mg / choline 100 mg / vitamine C 40 mg (ADH=50%) / vitamine B3 8 mg (ADH=50%) / vitamine B6 1 mg (RV=72%)

Voedingswaarden per 10 ml portie
Energie:          60 kJ (15 kCal)
Proteïne:         0%
Koolhydraten: 3,7g
Vet:                 0%

Dagelijks bewegen, gezond eten en voldoende water drinken blijven van belang.
Voedingssupplement ook geschikt voor vegetariërs.
Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen.
Na opening gekoeld bewaren.
Lees voor het kopen de aanwijzingen op de verpakking.
2b DETOX is een geregistreerd handelsmerk in meerdere EU landen.Je voelt je je echt een stuk frisser opAls ik 's ochtends 2B drink heb ik veel minder last van mijn maag en voel ik mij energieker.Prima middel om te ontgiften. Elke ochtend een glaasje.Ik voel me idd lekkerder na een weekje 2B te drinken bij ontbijt. Ik ga er zeker mee door!Gladdere huid en voel me energieker.Ik sta iedere morgen op met 2B Detox na een avond met wat glazen wijn. Daardoor voel ik mij iedere ochtend weer fit en dat was niet het geval zonder 2B Detox!Een frisse smakelijk drankje om de dag te beginnen. Ik gebruik het nu een kleine week maar het geeft mij wel een kleine boost en extra energie om dag te starten.nBovendien ook een lekker drankje. nEen frisse energieke start van de dag !nIk ga met product door .Na een dag of tien gebruik van 2b, voel ik me een stuk vitaler.Het is goed om dit product te gebruiken. Ik ben lid van een aantal verenigingen en meestal zijn de jaarlijkse feestjes en evenementen rond dezelfde periode zelfs het zelfde weekend. Het is dan goed omje lichaam extra te kunnen reinigen. Daarom is dit product nuttig.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

mis nooit meer iets. Laat die korting maar komen!

+31(0)20 435 00 00

klantenservice