Afslankpakket

Per verpakking: zie omschrijving

Merk: Amiset

EAN: 

UIT ASSORTIMENT

Unieke kenmerken

  • 4 topproducten voor snel afvallen - alles in 1 pakket!

  • snel afvallen, je gewicht beheersen, je vetpercentage verlagen

  • reinigen, minder eten, meer verbranden, minder vet

AMISET afslankpakket - bevat 4 top afslankproducten!

Ons team van dietisten voedingsdeskundigen heeft een zorgvuldige selectie van 4 producten gemaakt, die helpen je gewicht blijvend te beheersen:

2b DETOX: Je huid straalt van binnenuit.
Wij bewaren zo'n 2b fles altijd in de koelkast. 1 - 2 dopjes gemengd met kraanwater en je steunt de reinigende werking van de lever. En dus ook het lichaam! Zo ben je sneller weer op gang. Ook helpt dit drankje om de structuur en uitstraling van je huid te verbeteren. De werking is 100% natuurlijk en je ziet verbeteringen vrijwel direct terug in de spiegel.

LEMON JACK: help jij je maag te leren minderen?
Wil je makkelijker afvallen dan moet je minder eten en ook kleinere maaltijden willen eten. LEMON JACK is een goed hulpmiddel, omdat het je maag op een natuurlijke wijze leert minderen. Het geheim? Een lekker citroensap- en vezel-drankje dat je eetlust direct remt. Hierdoor ga je minder eten en kies je steeds vaker voor kleinere gezonde maaltijden.

GREEN TIGER:
Green tea fat burner met groene thee (EGCG), choline en chroom ondersteunt de vetstofwisseling. GREEN TIGER is een verfrissende citroen-ijsthee die je maakt door 1 - 2 theelepels te mengen met kraanwater. Lekker in plaats van koffie of thee of in je bidon voor tijdens het sporten. De samenstelling bevat zeer geconcentreerde groene thee (EGCG) met polyfenolen en nutriënten om de vetstofwisseling efficiënt te ondersteunen. Dit helpt je iedere dag het vetpercentage van je lichaam zo laag mogelijk te houden.

AERO: Aero maakt gebruikt van de allernieuwste wetenschappelijke inzichten. Geen enkele vetverbrander op de Nederlandse markt is doeltreffender, doch mag het gerust worden ingezet door iedereen die meer wil bewegen om snel te kunnen afvallen. AERO heeft een hoogwaardige - en 100% natuurlijke - samenstelling die de normale verbranding van vetten aanmerkelijk en voelbaar ondersteunt. Je voelt je lichaam meer vet omzetten in energie.

2b DETOX: drink voor het slapen en/of na het ontbijt. Na opening in koelkast bewaren.

LEMON JACK:
meng 30 minuten voor de hoofdmaaltijden naar smaak 1-2 theelepels met koud water. Direct opdrinken.

GREEN TIGER: meng naar smaak 1 - 2 theelepels met ijskoud water voor verfrissende citroen-ijsthee.

AERO: Neem 's ochtends 1 Aero tablet bij je ontbijt en combineer dit met lichaamsbeweging, gezond snacken en het drinken van meer dan 1,5 liter water per dag.

AMISET voedingssupplementen zijn een complexe samenstelling van meerdere gestandaardiseerde plantenextracten en nutriënten voor de stofwisseling die een krachtig effect op het lichaam kunnen hebben. Dagelijks bewegen, gezond eten en voldoende water drinken blijft van belang. Lees voor gebruik de aanwijzingen op de verpakkingen. Koel, dicht en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen houden. Bevat geen heftige pepmiddelen, zoals ephedra/ma huang. Niet aanbevolen voor mensen die medicijnen gebruiken. CHITO bevat ingredienten uit schelpdieren (allergen).

AMISET producten worden gefabriceerd onder strenge richtlijnen. Actieve ingrediënten worden uitgebreid onderzocht in gespecialiseerde laboratoria. Tabletproducten worden gemaakt volgens de GMP-regels voor getabletteerde voedingssupplementen. Poederproducten worden gemaakt volgens de GMP- en BRC-richtlijnen voor functionele voeding.

2b DETOX: bosbessenconcentraat, natuurlijke vruchtensuiker, mariadistel, groene thee, paardenbloem, damiana, tri-natriumcitraat, taurine, choline bitartraat, inositol, vitamine C, kaliumsorbaat, sucralose, vitamine B3, natriumbenzoaat, vitamine B6.

LEMON JACK: inulinevezels, citroensappoeder, glucomannan, citroenzuur, zoetstof: stevia, natuurlijke smaakstoffen, bètacaroteen, cafeïne, wijnsteenzuur.

GREEN TIGER: dextrose, natuurlijke smaakstoffen, gestandaardiseerd groenethee-extract met 37% catechinepolyphenolen en EGCG, citroensap, choline, citroenzuur, taurine, natriumchloride, inositol, zoetstof: natriumcyclamaat, magnesiumsulfaat, kaliumchloride, calciumchloride, zoetstof: natriumsacharine, tricalciumfosfaat, chroompicolinaat.

AERO:
Citrus aurantium, groene thee, tyrosine, cellulose, choline, inositol, croscarmellose, silicumdioxide, stearaatzuur, magnesiumstearaat, cayennepeper, vegetarische glycerine, Coleus forkohlii, zwarte peper, vitamine B6, chroom picolinaat, beschermlaag: opadry orange.
Ik heb de producten niet vaak gebruik van gemaakt maar bestel wel de green tiger al voor de tweede keer het smaakt lekker en geeft je energie, de 2B detox smaakt ook lekker( bosvruchten) de Lemon Jack smaakt in tegendeel niet Zo lekker, het heeft een kartonachtig nasmaak maar je eet er wel minder door. Aero helpt inderdaad als een steun voor de vetverbrandingSchrijf je in op onze nieuwsbrief

mis nooit meer iets. Laat die korting maar komen!

+31(0)20 435 00 00

klantenservice