Wie had dat gedacht? Appelsap onverwacht goede remedie tegen een kater

goede remedie tegen een kater
Shares

Een nare kater is gewoon moeder natuur die tegen je zegt dat je nou eens volwassen moet worden (en dus moet stoppen met zo belachelijk veel te drinken). Ben je toch weer eens in de fout gegaan? Dan lijkt appelsap een waanzinnig goede remedie tegen een kater!

Advertentie

informatie

Onderzoek: ook goede remedie tegen een kater?

Niemand haalt het in z’n hoofd om na een avondje stappen een glaasje appelsap te drinken. Waarschijnlijk was je er in je kindertijd wel dol op, maar om de een of andere reden zijn we dat later niet meer. Toch zou je het nu moeten proberen, want uit een onderzoek naar de behandeling van uitgedroogde kinderen is gebleken dat appelsap effectiever is dan sportdrankjes. Niet dat deze kinderen te veel  gedronken hadden (ze waren onder de 6), maar alcohol in grote hoeveelheden zorgt ook voor uitdroging dus denken de deskundigen dat deze resultaten ook van toepassing zijn bij een kater. Het is een kleine moeite om het te proberen lijk me, de volgende keer dat je weer geheel brak de hele dag in bed wil blijven liggen.

Advertentie

 

Na de kater: wees goed voor je lever

Een goede ontgifting van je lever helpt helaas niet tegen een kater, maar helpt wel om andere gevolgen te beperken. Met mariadistel ondersteun je de functie van je lever en dat kan deze waarschijnlijk wel gebruiken. Als er namelijk alcohol in je bloed aanwezig is, heeft je lever de neiging om dit eerst te gaan verwerken. Het zorgt voor overbelasting en andere toxines worden niet afgebroken en afgescheiden, maar opgeslagen in je lever en onder je huid. Dé reden dat door alcohol je een vale teint kan krijgen.

Advertentie

HET AMISET DETOXPAKKET
Van toxines word je snel moe. Denk hierbij aan geneesmiddelen, luchtvervuiling, roken en rook, zware metalen, alcohol, vetten, conserveermiddelen, cosmetica, kunstmatige zoetstoffen en kleurstoffen. Het is allemaal gif voor je lichaam waardoor je hoofd eerder moe is. Een detoxkuur reinigt je lever en zorgt ervoor dat deze zijn functies om je lichaam vrij te maken van deze gifstoffen, weer optimaal doet. Wanneer je lever meer werk moet doen, heeft deze extra voedingsstoffen, water en vitamines nodig om alle overtollige stoffen te verwijderen. Wat niet verwijderd kan worden, wordt opgeslagen. Door je lever te ondersteunen, help je al die stoffen verwijderen. Zonder dat je sloom wordt.detoxpakket
Shares

Reageer op dit artikel

avatar
500

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op
Shares