Onnatuurlijk grote spieren, puistjes en minder zin in seks! Gevolgen van anabolen!

anabolen
Shares

Onnatuurlijk grote spieren, puistjes op je rug, veel minder zin in seks en vrouwen vinden het over het algemeen maar niks, allemaal gevolgen van anabolen. Klinken anabolen dan nog steeds zo interessant?

Wanneer je regelmatig in de sportschool komt zal het niet aan je aandacht ontschoten zijn dat sommige jongens wel erg gespierd zijn. Veelal zijn dit de gevolgen van het gebruik van anabolen.

LANGE TERMIJN

De verleiding om synthetische anabole steroïden te gebruiken is groot, in deze ijdele tijden waarin we er koste wat het kost gespierder uit willen zien en/of grotere prestaties willen leveren. Toch wordt er te weinig nagedacht over de gevolgen op langere termijn. Anabole Steroïden zijn in verband gebracht met hartproblemen, prostaatkanker en blijvende beschadiging aan de lever (zie ‘goede redenen om geen anabole steroïden te gebruiken’). De plotselinge sterfgevallen op jonge leeftijd zijn ons allen bekend.

Advertentie

 

informatie

De plotselinge sterfgevallen op jonge leeftijd zijn ons allen bekend

ALTERNATIEF

Natuurlijke voedingssupplementen voor sporters bieden een gezond alternatief. De resultaten kunnen verbluffend zijn mits men geduldig en doelgericht te werk gaat. Dit betekent ook je voeding aanpassen, degelijk trainen en je lichaam de kans geven om zich te herstellen. Je hebt er meer kennis en tijd voor nodig, maar je hoeft je gezondheid niet in de waagschaal te leggen. Bekijk al onze alternatieven hier

OVERIGE GEVOLGEN VAN ANABOLEN

Als je de risico’s van een sterk verminderende gezondheid dan toch wil nemen zijn er een aantal andere negatieve gevolgen van het gebruik van anabolen.

  1. Puistjes.
   Voor het snel aanmaken van spiermassa is een hoge testosteronspiegel belangrijk. Veel bodybuilders injecteren testosteron omdat het lichaam deze hoge spiegel zelf niet aan kan maken. Door de verandering in je hormoonhuishouding reageert het lichaam net als in de pubertijd. Gevolg: PUISTEN.
  1. Erectieproblemen.
   Wanneer je met Anabole Steroïden begint zal je libido in rap tempo toenemen door de grote hoeveelheid extra testosteron. Er bestaat zelfs een kans dat je de hele dag met een erectie rondloopt. Helaas kan de libido-toename ook hard terugkaatsen. Door de grote hoeveelheid kunstmatig geïnjecteerde testosteron denkt je lichaam dat het zelf geen testosteron meer hoeft te maken. Wanneer je dus stopt met je kuur kunnen er ernstige erectie- en libidostoornissen optreden.
  1. Hartfalen.
   Het hart is ook een spier. Sterker nog, deze spier is continu, 24-7 aan het werk. Stel je eens voor dat deze gestimuleerd wordt te groeien door een sterke toename van testosteron, wat zouden daar de gevolgen van zijn? Juist, hartfalen omdat je hart de hoeveelheid mannelijk geslachtshormoon simpelweg niet aan kan.

Nog steeds geïnteresseerd en denk jij dat de gevolgen van anabolen wel meevallen? Overweeg dan eens je goed te laten informeren door een professionele instantie. Het Nederlands Centrum voor Doping-vraagstukken (NeCeDo) geeft je een persoonlijk en professioneel advies. T: 010-2010150, E: info@necedo.nl

Advertentie

HET AMISET HERSTELPAKKET 
Je vraagt veel van jezelf. Geen probleem, maar opeens valt alles je zwaar en krijg je moeite om met sporten bij te blijven. Neem je wat gas terug of geef je je lichaam wat het nodig heeft? En dat is optimaal herstel met eiwitten en glutamine en ondersteuning van de weerstand met zink. Immers, je spieren hebben na het sporten extra goede voeding nodig als je wilt dat ze herstellen en groeien. Anders word je na een dag of 2 moe en is de sportschool echt wel het laatste waar je aan denkt. Kwalitatief hoogwaardige aminozuren en eiwitten geven je spieren de bouwstoffen die ze nodig hebben om beschadigde spiervezels (die ontstaan altijd door intensief sporten) te herstellen en sterker en langer te maken. Wanneer je vermoeid bent, kan glutamine het verschil maken. Intussen zorgt magnesium voor spierontspanning, waardoor het herstel makkelijker is. Zink is nodig voor de celopbouw en draagt bij aan je weerstand, die anders door veel sporten minder zou kunnen worden.  Het Amiset Herstelpakket geeft je alles wat je nodig hebt. Het bestaat uit YOLO, Hard Body en Magnesium. 
Shares

1
Reageer op dit artikel

avatar
500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
J. Ten Dele Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste
Abonneren op
J. Ten Dele
Gast

Dit zijn de minst slechte voorbeelden van het gebruik van anabole steroïde. Een probleem dat gestaag aan erger wordt nu de overheid, zoals zoveel, ook dit niet serieus neemt. Gebruik van deze middelen kent gevolgen die welles waar massaal worden genegeerd maar waar men vroeg of laat toch van terug komt. Uit ervaring met gebruikers van deze middelen weet ik maar al te goed waartoe gebruik kan leiden en dat valt absoluut niet te onderschatten. De overheid zou daar ook op in moeten spelen door diegenen die aantoonbaar hebben gebruikt bijvoorbeeld uit de medische zorg te gooien. We moeten toch… Lees verder »

Shares