Lees mee! 8 reviews over de beste producten voor je weerstand

Shares
Fabeltje - Niet van kou of tocht word je verkouden, maar van (rhino)virussen. De kans dat je verkouden wordt is trouwens veel groter wanneer je vaak binnen bent, want virussen verspreiden zich daar goed.

Griepprik of niet? Die discussie woedt elk jaar en eerlijk gezegd vind ik dat iedereen dat voor zich moet weten. Maar of je nu wel of geen prik hebt gehaald, de kans dat je tegen een verkoudheid aanloopt is elk jaar wel aanwezig. En dat is ook helemaal niet erg, want het is dé manier om je immuunsysteem te versterken. Uiteraard wel vervelend dat gesnotter & gesnif, keelpijn en hoestbuien. Dat wil je natuurlijk tot een minimum beperken. Daarom ben ik eens gaan kijken naar wat er zoal voor wordt gekocht: dit is wat anderen benoemen als de beste producten voor je weerstand.

 1. Vitamine C
 2. Echinacea
 3. Sweet dreams
 4. Magnesium
 5. Levertraan
 6. Blasecare
 7. Imuno strength
 8. Vitamine B complex

8 reviews over de beste producten voor je weerstand

1 – Vitamine C

Al jaren lang hét supplement bij uitstek om je weerstand te verbeteren. Koutje gevat of (nog) niet? Vitamine C is voor iedereen een goede aanvulling op de dagelijkse voeding. Zeker als de spreekwoordelijke R in de maand is. Het helpt vooral om je immuunsysteem te versterken in het voorkomen. Wanneer je eenmaal verkouden bent en er echt zeker van wilt zijn dat je alle benodigde nutriënten binnenkrijgt, neem dan ook een goede multivitamine.

***** Amiset VIT C
Vitamine C 500 mg gebruik ik al jaren. Ongeveer 3000 mg per Verkoudheden heb ik nu nog sporadisch. Een geweldig product. Frans Voet.

2 – Echinacea

Echinacea is een natuurlijke immuunversterker, waarvan vermoed wordt dat de werking berust op een verhoging van het aantal witte bloedlichaampjes dat het lichaam aanmaakt. Deze witte bloedcellen bestrijden virussen en andere indringers in het lichaam.

Advertisements

**** Vogel Echinaforce
Gebruik dit al jaren , met een drukke baan en toch stress kan dit zeker beschermend zijn tegen verkoudheidkwaaltjes. Mevr. van Zwienen. 

3 – Sweet Dreams

Slapen is het beste wat je kunt doen voor je weerstand, maar soms lukt het gewoon niet. De plantenextracten (valeriaan, hop, gentiaan) en mineralen helpen je met slapen en zijn niet verslavend.

***** Amiset Sweet Dreams 
Neem het een uur voor je wil gaan slapen en tegen de tijd dat je naar bed wil gaan ben je heerlijk rustig en ontspannen. Zodra je in bed ligt ben je zo vertrokken en valt snel in een diepe slaap. Echt een aanrader als je moeilijk in slaap valt in drukke tijden of bij stress. Olaf.

4 – Magnesium

Magnesium geeft rust en ontspanning en zorgt ervoor dat je de dagelijkse beslommeringen beter aankan. Met name doordat je er ook goed van gaat slapen, helpt om je weerstand goed op peil te houden. Dagelijks een dessertlepel in je melk (of yoghurt) geeft je een voldoende dosering.
***** Amiset Magnesium
Dit is de magnesiumsoort die mij helpt om beter te ontspannen en sneller in slaap te vallen. 's Avonds voor het slapen innemen werkt prima. Al verschillende magnesiumsoorten geprobeerd (-oxide, -citraat etc) maar magnesiumlactaat wordt in mijn ervaring het beste opgenomen. Elke 
Sinds mijn man en ik een theelepel magnesium per dag innemen, zijn klachten als rugpijn en spierpijn verdwenen. Al na een week was verbetering duidelijk merkbaar. Wij zijn fan! F.K.

5 – Levertraan

Net als andere soorten visolie is het rijk aan omega-3 vetzuren, die goed zijn voor hart en bloedvaten. Bovendien lijkt het docosahexaeenzuur (DHA) dat in levertraan zit de werking van onze hersencellen te verbeteren. Een laag gehalte DHA wordt in verband gebracht met depressiviteit, ADD en leerproblemen. Naast deze omega-3 vetzuren bevat levertraan een hoge concentratie van de vetoplosbare vitamines D en A. Houd je niet van de specifieke smaak, dan zijn er ook varianten met een vleugje aroma.

***** Möller's Levertraan
Kan suggestie zijn maar bij mij lijken de scherpe kantjes die de winter mentaal en fysiek op me heeft er af te gaan. Dhr. van Rijt

6 – Cranberry’s

Cranberry-extract, natuurlijke mannose en vitamine C versterken je blaas.

**** Blasecare
Prima product snelle levering. En voordelig. Anja Bakkum

7 – Imuno Strength met flavonoïden

Ben je die paracetamol zat, maar wil je toch erger voorkomen? Een natuurlijke hulp om je keel en luchtwegen te sparen is de vlierbes.

***** Lamberts Imuno Strength
Goede en smaakvolle aanvulling. Als drank te gebruiken maar kan ook door de yoghurt. Hendriks

8 – Vitamine B complex

Vitamine B is de verzamelnaam voor wateroplosbare vitamines die een rol spelen bij de cellulaire stofwisseling. Ze zorgen voor balans in je zenuwstelsel en ook voor voldoende energie. Hoe beter je in conditie bent, hoe beter je bestand bent tegen invloeden van buitenaf en dus is je weerstand ook beter.

*****Orthica Stress B complex forte
De stress B complex forte is een uitstekend voedingssupplement, voor als je veel stress hebt. Werkt voor mij supergoed mede doordat er ook valeriaan in zit. Mevr. yvonne van der voort
Tip! Lymfe is de heldere vloeistof die witte bloedlichaampjes en andere cellen door je lichaam transporteert. Onderweg worden bacteriën verzameld en die worden in de lymfeknopen uitgefilterd. Als je een infectie hebt, zijn de lymfeklieren onder je kaak vaak dik. Heb je een tekort aan vocht, dan wordt het lymfesysteem traag en is het niet meer in staat infecties te voorkomen. Drink daarom altijd voldoende water.
Shares
0 0 vote
Artikelbeoordeling

Advertentie

AMISET SLANKPAKKET
Sportief afvallen met meer gemak: De drie producten bieden steunen je energiepeil, vetstofwisseling, de leverfunctie en helpen met de verwijdering van vocht, afvalstoffen en toxines!
 • Slankpakket bevat Berry Blaster, Green Tiger en Perfect Abs.
 • Ondersteunt de leverfunctie, vetstofwisseling en energiepeil tijdens het sporten - afvallen begint altijd bij de lever.
 • Sportief afvallen met meer gemak met behulp van groene thee, choline, chroom, mariadistel, paardenbloem en HCA.

slankpakket

Subscribe
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Shares