Welke man wil dit nou niet: meer spieren, meer zin, meer lol!

Shares

De perfecte man ligt binnen handbereik! Zorg dat je testosteron op peil is en dat je voldoende eiwitten binnenkrijgt voor een beter lichaam, meer sex, vrolijk op je werk. De uitstraling van een succesvolle man waar iedere vrouw van droomt, begint met je testosterongehalte. Die kun je verhogen met:

Advertisements

  1. Tribulus terrestris (kruid)
  2. Muira puama (kruid)
  3. Avena sativa (hop)
  4. Panax ginseng (adaptogene wortel)
  5. Zink (mineraal)

Sex sells, een veel gehoorde uitspraak die vrijwel overal toepasbaar is. En dan bedoelen we eigenlijk sexappeal: je uitstraling, charisma, persoonlijkheid en voorkomen. Bij mannen is dit voor een groot gedeelte afhankelijk van het geslachtshormoon testosteron. Testosteron zorgt voor een goed humeur, een mannelijk lichaam en natuurlijk meer zin in sex. Helaas vermindert het testosteronniveau bij mannen in veel gevallen aanzienlijk wanneer zij tegen de 30 lopen. Jammer, want volgens veel gezegden begint het leven pas bij 35! Voeding en sport zijn altijd stap 1 naar verbetering. Je kunt echter supplementen gebruiken om je lichaam te ondersteunen, niet om een gevarieerde voeding te vervangen.

5 tips voor je testosterongehalte

Shares
0 0 vote
Artikelbeoordeling

Advertentie

AMISET RELAXPAKKET
Extreme stress of lichamelijke vermoeidheid hebben een desastreus effect op je lichaam: weerstand, concentratie en energieniveaus nemen aanzienlijk af. Je kunt je lichaam en brein ‘resetten' met behulp van natuurlijke remedies, die al eeuwenlang gebruikt worden. Deze helpen je ontspannen, lekker slapen en met stress om te gaan. Binnen een paar dagen zul je verschil merken en na 2 - 3 weken voel je je weer helemaal jong en fris!

relaxpakket

Subscribe
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Shares