Win! AGEING GRACEFULLY pakket van AMISET t.w.v. € 108,73 – gezond en fit ouder worden is een kunst

ageing gracefully
Shares
Omdat je lichaam onderhoud nodig heeft

AMISET AGEING GRACEFULLY is samengesteld uit drie producten die je helpen om lang fit te blijven. Proberen? Doe mee en maak kans om dit pakket te winnen. Deze actie loopt t/m 1 oktober 2017.

Wat is het AGEING GRACEFULLY PAKKET van AMISET?

Gezond en fit blijven met het stijgen der jaren is een kunst en gaat niet zomaar. Je lichaam heeft onderhoud en verzorging nodig. Dit pakket bevat drie producten die daarvoor zorgen: Liverite met curcumine tegen ontstekingen, Berry Blaster met mariadistel voor herstel van je lever en Calpro met calcium, K2 en D3 voor sterke botten.


Voor wie is het AMISET AGEING GRACEFULLY?

Dit pakket is voor iedereen die op een prettige manier ouder wil worden: actief en energiek, met een zo sterk mogelijk lichaam.

Waarom AMISET AGEING GRACEFULLY?

Om je lichaam in goede conditie te houden, heb je de juiste voedingsmiddelen nodig om sterk te blijven en je zo jong mogelijk te blijven voelen. Je lever is hoofdzakelijk verantwoordelijk voor het reinigen van je lichaam. Samen met je nieren vormt deze het detoxsysteem van je lichaam. Ook worden door je lever voedingsmiddelen aan je lichaam afgestaan, zodat alles goed blijft functioneren. Voor sterke tanden en botten heb je ook als je ouder wordt calcium en vitamine D nodig. Kruidenextracten geven je lichaam extra energie, een frisse teint en helpen het om te veranderen en ontwikkelen.

Wat doet AMISET AGEING GRACEFULLY?

  • Berry Blaster is een detoxdrink die je lever helpt om je lichaam te reinigen. Met mariadistel. Voor ontgiften en zuiveren van je bloed. Zo reinigt het je lichaam van overtollige vetten, afvalstoffen en toxines en voorkomt opslag in lever of huid. Ook is je lever ervoor verantwoordelijk dat de afbraakproducten van geneesmiddelen uit je lijf verwijderd worden.
  • Calpro is een 3-in-1 formule op basis van een kwalitatief hoogwaardige vorm van calcium, voldoende vitamine K2 en zeer goed biologisch beschikbare vitamine D3 om het behoud van sterke botten te ondersteunen wanneer je onvoldoende zuivel binnenkrijgt.
  • Liverite is een hoog gedoseerde ondersteuning voor de leverfunctie. Het bevat onder andere curcumine, kruidenextracten en zoethout.

Hoe kun je een AMISET AGEING GRACEFULLY winnen?

– Vul hieronder je gegevens in en meld je aan.
– Vervolgens ontvang je een e-mail met een activatielink.
– Klik op deze activatielink om je aanmelding te bevestigen!

Dit kan t/m zondag 1 oktober 2017.
Shares

Geef als eerste een reactie on "Win! AGEING GRACEFULLY pakket van AMISET t.w.v. € 108,73 – gezond en fit ouder worden is een kunst"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.


*


Shares