Win! AMISET ACTI-PRO. t.w.v. € 14,35 – proteïneshake met time-released eiwit

blog-acti-pro
Shares
Optimaal herstellen? Verdeel je eiwitinname goed over de dag!

Wanneer je veel van je lichaam vraagt, moet je ook herstellen. Eiwittenacti-pro, aminozuren en andere bouwstenen zijn hierbij een must! Neem een proteïneshake zo snel mogelijk na je inspanning en je hebt geen andere hulpmiddelen nodig. Een maand lang maak je kans op een gratis pot AMISET ACTI-PRO. Doe mee en probeer het!

Wat is ACTI-PRO?

ACTI-PRO is een proteïneshake (chocoladesmaak) voor krachtsporters en fitnessers met een complexe samenstelling van eiwitten (80% weiproteïneconcentraat) en mineralen.

Voor wie IS AMISET ACTI-PRO?

AMISET ACTI-PRO is een proteïneshake en is voor:
•    Mannen en vrouwen.
•    Sporters die zo zwaar mogelijk willen trainen.
•    En daarmee hun spiergroei stimuleren.
•    Beter spierherstel.

WAT DOET AMISET ACTI-PRO?

AMISET ACTI-PRO ondersteunt de spiergroei ’s nachts en zorgt voor een beter herstel van spieren na krachtinspanningen.
•    Weiproteïne is erg geschikt om biceps, triceps en alle andere ‘-cepsen te vergroten. In het lichaam vinden continu regeneratieprocessen plaats, katabolisme en anabolisme geheten, om gezond te blijven. Deze processen verbruiken koolhydraten en eiwitten – de bouwstenen voor spieren. Elke poging om spiermassa op te bouwen met gewichten versnelt deze processen en zal dus leiden tot een verhoogde vraag naar eiwitten. Weiproteïne bestaat uit melkeiwit en dat is één van de gemakkelijkst te verteren soorten eiwit. Het bevat ook alle aminozuren die nodig zijn om het lichaam te laten groeien en regenereren. Samen met training zal weiproteïne zorgen voor een consistente en relatief snelle toename van het spierweefsel, omdat het zo gemakkelijk wordt opgenomen. Er zijn twee soorten weiproteïne: concentraat en isolaat. Concentraat is beter voor je afweer.
•    Glutamine is een aminozuur (eiwitten zijn opgebouwd uit verschillende aminozuren) dat het lichaam zelf kan aanmaken. Met een aandeel van ruim 64% is glutamine het belangrijkste aminozuur voor de spiercel. Tijdens intensieve trainingen heeft het lichaam extra glutamine nodig en dit wordt direct uit het spierweefsel gehaald. De gevolgen zijn dan verlies van spierweefsel en onvoldoende herstel. Toevoer van glutamine heft dit tekort op. Ook stimuleert glutamine de spiergroei door stikstof voor de proteïne(eiwit)-synthese te leveren en het spiercelvolume te vergroten. Dit aminozuur kan ook spierafbraak tijdens het afvallen helpen voorkomen. Samen met glutaminezuur is glutamine het meest voorkomende aminozuur in de hersenvloeistof en beide worden beschouwd als krachtige leveranciers van hersenbrandstof. Samen met GABA zijn het drie belangrijke neurotransmitters (stoffen die signalen tussen zenuwcellen doorgeven). Langdurig tekort kan tot immuunverzwakking leiden. Vanwege de ondersteuning van het immuunsysteem kan glutamine ook baat bieden bij herstel na ziekte. Goede bronnen zijn onder andere in lever, vlees, kip, bonen, zuivel en kool.
•    Zink is van belang voor de opbouw en het onderhoud van spier(cell)en en ondersteunt het testosterongehalte. Het zit in ieder deel van het lichaam, tot in bijna iedere cel zelfs en is een bestanddeel van veel enzymen (stoffen die lichaamsprocessen zoals het metabolisme en de spijsvertering reguleren) Zink  is daarom onmisbaar voor een goed functionerend lichaam.
•    Magnesium ontspant en ondersteunt herstel van spieren en zenuwen na lichamelijke inspanningen. Het meeste magnesium (drievijfde deel) zit in botten, waar het twee dingen doet: het helpt om calcium op te nemen en maakt de botstructuur. In samenwerking met calcium ondersteunt magnesium de samentrekking en ontspanning van de spieren rond skelet, ingewanden, hart en longen. Het is ook essentieel voor de productie van energie en zit daarom in hoge concentraties in de meest actieve delen van het lichaam: hersenen, hart en lever. Magnesium activeert ook talloze enzymen en helpt bij de overdracht van signalen in ons zenuwstelsel.

Hoe en wanneer worden de winnaars geselecteerd?

Iedere week tot het einde van de looptijd van de actie (t/m 6 november) worden de winnaars geselecteerd.

Hoe doe je mee?

– Vul hieronder je gegevens in en meld je aan.
– Vervolgens ontvang je een e-mail met een activatielink.
– Klik op deze activatielink om je aanmelding te bevestigen!

Dit kan t/m zondag 6 november 2016.
Geef als eerste een reactie on "Win! AMISET ACTI-PRO. t.w.v. € 14,35 – proteïneshake met time-released eiwit"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Shares