Win! AMISET BURNOUT (t.w.v. € 36,99) om van (in)spanning te herstellen

burnout
Shares

Moe en niet geconcentreerd?

AMISET BURNOUT bevat behalve ashwagandha, een adaptogeen dat helpt bij stress, ook magnesium dat voor ontspanning zorgt en zink voor celvernieuwing, weerstand en bestrijden van infecties. Deze kauwtabletten helpen je in tijden van grote drukte en ondersteunen je immuunsysteem. Proberen? Doe mee en maak kans om een gratis pot te winnen. Deze actie loopt t/m 14 mei 2017.

Wat is BURNOUT?

Het is een sterke remedie voor extreme vermoeidheid. Met Ashwagandha, ook wel Indiase ginseng genoemd. Het helpt je lichaam en brein in tijden van stress. De samenstelling van BURNOUT geeft ook extra steun aan je immuunsysteem.

Voor wie is BURNOUT?

BURNOUT is voor iedereen die het geestelijk of lichamelijk druk heeft of niet lekker in z’n vel zit waardoor concentratie, stemming en leren minder zijn dan gebruikelijk.

Waarom AMISET BURNOUT?

AMISET BURNOUT bevat behalve ashwagandha, een adaptogeen dat helpt bij stress, ook magnesium dat voor ontspanning zorgt en zink voor celvernieuwing, weerstand en bestrijden van infecties.

Wat doet AMISET BURNOUT?

  • Ashwagandha betekent ‘sterk als een paard’. Het is een adaptogeen. Dat betekent dat het ons lichaam kan helpen om zelf om te gaan met stress. Het kan ook gunstige effecten hebben op geheugen, stemming en leervermogen. Omdat het bekend staat als kalmerend wordt het gebruikt bij de bestrijding van onzekerheid en slapeloosheid. Stoffen in de plant, zogenaamde withanoliden, hebben een vergelijkbaar effect bij het terugdringen van ontstekingen. Deze stoffen maken ashwagandha ook een veilig middel om meer spieren op te bouwen. Atleten gebruiken het veel, maar niet voor wedstrijden want dan kan diskwalificatie volgen. Tot slot kan ashwagandha de mannelijke vruchtbaarheid ondersteunen.
  • Magnesium is een mineraal dat belangrijk is om voldoende energie te hebben en noodzakelijk om geestelijk en lichamelijk te ontspannen, herstellen en sterker te worden.
  • Zink staat al lang bekend als hoogst effectief bij verkoudheden. Een Amerikaans onderzoek bij 100 mensen liet zien dat zij die iedere twee uur op een zinktablet zogen bij het begin van een verkoudheid ongeveer drie dagen eerder hersteld waren. Zink als voedingssupplement zou ook wel eens kunnen werken bij loopneuzen en snotteren en ook als je veel last hebt van aften kun je zink proberen. En omdat zink nodig is voor de celvernieuwing kan het een gunstig effect hebben bij huidaandoeningen als acne of luieruitslag. Voor mannen is voldoende zink belangrijk voor de vruchtbaarheid: voor een goede kwaliteit en kwantiteit van het sperma en voor een normaal testosteronpeil.
  • Vitamine C verhoogt de weerstand, is nodig om energie vrij te maken en na het sporten is het goed voor je immuunsysteem. Bovendien ondersteunt het de opbouw van collageenvezels die zorgen voor stevigheid van je huid.

Hoe kun je een pot AMISET BURNOUT winnen?

– Vul hieronder je gegevens in en meld je aan.
– Vervolgens ontvang je een e-mail met een activatielink.
– Klik op deze activatielink om je aanmelding te bevestigen!

Dit kan t/m zondag 14 mei 2017.
Geef als eerste een reactie on "Win! AMISET BURNOUT (t.w.v. € 36,99) om van (in)spanning te herstellen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Shares