Win! AMISET LIVERITE t.w.v. € 69,99 – met kurkuma en mariadistel voor je lever

Shares
Helpt je lever met ontgiften

AMISET LIVERITE is een hoogwaardig voedingssupplement (tabletten) met o.a. kurkuma (curcumine), mariadistel (silymarine), choline en vitaminen. Het heeft een gunstige invloed op de werking van de lever, die zorgt voor het ontgiften van je lichaam. Proberen? Doe mee en maak kans om een gratis pot te winnen. Deze actie loopt t/m 2 juli 2017.

Wat is LIVERITE?

Het is een hoog gedoseerd voedingssupplement ter ondersteuning van de leverfunctie. Het bevat onder andere kruidenextracten en zoethout.

Voor wie is LIVERITE?

AMISET LIVERITE is geschikt voor volwassenen die behoefte hebben aan:

 • steun aan de lever bij het omgaan met alcohol en (te) vet eten
 • extra energie bij vermoeidheid
 • ondersteuning bij het zuiveren van bloed
 • het helpen van het lichaam bij het omgaan met medicijnen
 • ondersteuning van de huid
 • past in veel anti-aging voedingsschema’s
 • gemiddeld is 1 tablet per dag ruim voldoende

Waarom AMISET LIVERITE?

AMISET LIVERITE bevat behalve ashwagandha, een adaptogeen dat helpt bij stress, ook magnesium dat voor ontspanning zorgt en zink voor celvernieuwing, weerstand en bestrijden van infecties.

Wat doet AMISET LIVERITE?

 • Mariadistel (bevat silymarine) ondersteunt de lever. Wanneer de lever op volle toeren draait, is het lichaam minder geneigd om afvalstoffen en vetten op te slaan in de cellen onder de huid.
 • Choline draagt bij aan een normale leverfunctie en vetstofwisseling.
 • Kurkuma (curcuma) ook bekend als koenjit of geelwortel, is een exotisch, geel kruid dat in de Ayurvedische geneeskunst al eeuwenlang gebruikt wordt voor de spijsvertering, bij overgewicht en om gewrichten soepel te houden. Curcumine is het actieve bestanddeel en wordt gewonnen uit de wortel. Het is een sterke antioxidant, ontstekingsremmend en heeft antivirale en antischimmel eigenschappen.
 • Vitamine B3 is belangrijk voor de energieproductie en nodig voor de omzetting van koolhydraten, de stofwisseling van eiwitten, vetten en vele hormonen, neurotransmitters en enzymen (waaronder prostaglandines). Het heeft een direct verlagend effect op het cholesterolgehalte en de bloeddruk. B3 is een onderdeel van de Glucose Factor (GTF) en speelt een belangrijke rol in het glucosemetabolisme. De bloedsuikerwaarde daalt en de glucosetolerantie neemt toe door de inname van chroom en B3.

Hoe kun je een pot AMISET LIVERITE winnen?

– Vul hieronder je gegevens in en meld je aan.
– Vervolgens ontvang je een e-mail met een activatielink.
– Klik op deze activatielink om je aanmelding te bevestigen!

Dit kan t/m zondag 2 juli 2017.
Geef als eerste een reactie on "Win! AMISET LIVERITE t.w.v. € 69,99 – met kurkuma en mariadistel voor je lever"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Shares