Win! CORE POWER pakket van AMISET t.w.v. € 50,99 – voor sterke corespieren

Shares
Echte kracht komt uit je binnenste

Het CORE POWER PAKKET is een combinatie van GOJO Ginseng, YOLO en TumiTabs Ginger van AMISET. Het helpt je bij de training van je corespieren. Of je nu een HIT-trainingsprogramma volgt in combinatie met holistische oefeningen, pilates of yoga. Dit pakket bevat alles wat je daarbij kan helpen. Proberen? Doe mee en maak kans op een gratis pakket. Dit kan t/m 6 augustus 2017.

Wat is Corepower?

Trek je buik in en je bekkenbodem hoger… en nog wat hoger! Dit pakket helpt mannen en vrouwen om hun corespieren te versterken. Het bestaat uit YOLO, TumiTabs Ginger en GOJO Ginseng.

Voor wie is het CORE POWER pakket?

Je hebt een goede basisconditie bereikt met vooral veel cardio. Dan is het tijd om aan je core-spieren te gaan werken. Dit kan op verschillende manieren. Het is net wat je zelf wilt. Kies je voor een HIT trainingsprogramma in combinatie met holistische oefeningen of doe je liever pilates of wellicht Ashtanga yoga?

Waarom AMISET CORE POWER?

Met werken aan je corespieren bedoelen we dat je aan de diepste spierlaag rond je middenrif werkt. Je hebt al een goede basisconditie en gaat nu door met de volgende stap. En die is zwaarder en bestaat uit complexere, draaiende bewegingen. In feite gaat het hier om je mindset, je brein stuurt je spieren aan, leer je ledematen om vanuit je centrum te werken. Duwend naar buiten. Het is fascinerend om de trap op te lopen vanuit je corespieren. Wie dit gaat leren, krijgt opeens een nieuwe kijk op z’n lichaam en het besef dat dit heel anders is dan je bewuste brein denkt. Je hebt hiervoor support nodig voor je immuunsysteem, je spijsvertering en de behoefte aan een adaptogeen dat je brein helpt met aanpassen aan een nieuwe realiteit.

Wat doet AMISET CORE POWER?

  • YOLO is een 3-in-1 complex met glutamine en zink ter ondersteuning van je weerstand, om snel weer beter te worden van een verkoudheid en om lichamelijk te herstellen van een inspannende training of fysieke arbeid. Ook wanneer alles zwaar voor je wordt.
  • TumiTabs Ginger zijn kauwtabletten met gember die je spijsvertering stimuleren en versnellen en zo helpen om misselijkheid en een opgeblazen gevoel tegen te gaan.
  • GOJO Ginseng bevat de allerbeste Koreaanse ginseng die je helpt om met stress en verandering om te gaan. Met vitamine B-complex voor voldoende energie en goed functioneren van je brein.

Hoe kun je een pakket AMISET CORE POWER winnen?

– Vul hieronder je gegevens in en meld je aan.
– Vervolgens ontvang je een e-mail met een activatielink.
– Klik op deze activatielink om je aanmelding te bevestigen!

Dit kan t/m zondag 6 augustus 2017.
Shares

Geef als eerste een reactie on "Win! CORE POWER pakket van AMISET t.w.v. € 50,99 – voor sterke corespieren"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.


*


Shares