Afslanken 's nachts

Afvallen doe je de hele dag. Je bent al een heel eind op weg als je de hele dag gezond hebt geleefd. De laatste stap is om laat in de avond en 's nachts ook nog gezond te leven. Wil je weten hoe je dat doet?  Lees dan snel de tips die hieronder staan. Alle afslankproducten vind je onder: Alle afslankproducten vind je hier: afslanken
Je wilt vannacht afslanken?

(k) Na de avondmaaltijd hebben nog veel mensen trek terwijl het lichaam voedsel voldoende heeft. Probeer water te drinken en je zult vaak merken dat je eetlust overgaat.

(l) Drink ook water bij de koffie en naast alcohol. Je lever slaat op die wijze minder onderhuids vet op.

(m) Wil je na een maaltijd een toetje, denk dan aan de richtlijn dat 300 kcal per 90 minuten vetopslag beperkt. Anderhalf uur na een kleine avondmaaltijd is een toetje of een beetje chocola goed te doen.

(n) Pak laat op de avond liever een weiproteïneshake dan borrelnootjes, chips of kaas. Zo'n klein trucje scheelt behoorlijk.

(o) Slaap je constant te weinig, dan vertraag je je hormoonstelsel, stofwisseling en spiergroei. Eens per week goed uitslapen helpt enorm om slank te blijven.

(p) Veel mensen plunderen 's nachts hun koelkast. Eet meer eiwitten overdag en je zult merken dat het direct minder wordt. Sta je voor de koelkast, pak dan als eerste een groot glas water.

Afslanken kan ook in de ochtend, middag en avond.
Alle afslankproducten vind je hier: afslanken

Share this article