Afslanken 's ochtends

Afvallen doe je de hele dag. 's Ochtends kan je al een hele hoop doen om een goede start te maken bij het afvallen. Deze drie tips zullen je goed op weg helpen. Alle afslankproducten vind je onder: Alle afslankproducten vind je hier: afslanken
Je wilt vanochtend afslanken?

(a) Drink na het wakker worden meteen 500 ml water. Slim is het ook om direct 20 minuten aan de slag te gaan met een intervaltraining, dus b.v. fietsen, hardlopen of crosstrainen met sprintjes tussendoor. Zo trek je het gemiddelde calorieverbruik per uur, tot laat in de middag omhoog.

(b) Ontbijt goed met veel vezels. Bedenk dat de gemiddelde persoon overdag eigenlijk te weinig eet. Gevolg is dat je dan 's avonds veel te veel in één keer gaat eten, wat juist zorgt voor een bolle buik.

Wanneer je je calorie inname zo verspreidt dat je nooit meer dan 300 kcal per 90 minuten binnenkrijgt, is dikker worden bijna onmogelijk. Ook supermodellen snacken daarom constant en kiezen voor vezels en proteïne.

(c) Help je lever en hormoonstelsel beter op gang met slimme alternatieven voor cafeïne. Kruidenthee, groene thee, rode bessen, vitamine c en mariadistel zijn allemaal gunstig om je vochtpeil te verhogen en het reinigen van je lichaam te bevorderen.

Cafeïne is een vochtverdrijver. Geen slimme keus als je bedenkt dat te weinig water het vetverbranden bemoeilijkt. Met een hoger vochtpeil verbrandt iedereen sneller vet.


Hoe kun je 's middags afslanken?
Alle afslankproducten vind je hier: afslanken

Share this article