Afvallen op jouw manier.

Vanochtend om 05.30 uur ging mijn wekker. Vroeg uit bed omdat ik een uurtje later bij Anke aan deur moest staan voor een personal training. Anke wou graag afvallen, wel op haar manier.
Anke werkt ook 40 uur op de afdeling Learning & development van een grote bank. Veel onderweg en daarnaast nog een gezin dat op volle toeren draait. Twee schoolgaande dochters die de nodige zorg met zich mee dragen. En dan wil ze ook nog sporten en afvallen om haar overtollige kilo's kwijt te raken, en nog belangrijker, een energiek gevoel voor de lange en drukke dagen. Hoe wij dat samen doen, lees je hier.

Om 06.30 uur bel ik aan bij Anke. De lamp in de gang gaat aan en met een slaperig hoofd doet ze de deur open. Pff ik ben echt veel te moe om te sporten. Het is zo vroeg en ik heb zo een drukke dag waren excuses die ik natuurlijk niet kon accepteren.

Bewegen geeft je energie

Zij wil van die overtollige kilo's af, echt afvallen, zij wil dat energieke gevoel, zij vroeg mij om hulp. Dus samen in een rustig duurlooptempo richting het park. Wat losmaak oefeningen voordat het echte werk begon. Verschillende series pushups, situps, squats burpees en corestability. Totdat Anke volledig in huilen uitbarstte. Haar drukke leven begint zijn tol te eisen. Ze heeft te weinig energie, is gesloopt en die kilo's! Dat gaat haar ook niet snel genoeg.

Vetverbranders werken op de stofwisseling
Om het vetverbrandingsproces te versnellen adviseer ik haar een vetverbrander te gebruiken. Dagelijks een tablet om de verbranding van vet te ondersteunen en de natuurlijke energie van het lichaam te activeren. Daarnaast moet ze natuurlijk wel blijven sporten en op haar voeding letten. Afvallen gaat niet zo maar.

Resultaat- veel afgevallen, vol energie!

Een maand, 5 trainingen, vele gezonde maaltijden en het gebruik van de vetverbrander later opent een hele andere Anke de deur. Slanker, sprankelend en vol energie staat ze te trappelen voor de uitdagende training. Wil je net als Anke meer energie en lekker sporten?


AMISET Aero is de aerobic vetverbrander die op 100% natuurlijke wijze de normale verbranding van vet stimuleert en de natuurlijke energie in het lichaam activeert.

Meer informatie over verantwoord afslanken en sporten. Minder vet, meer energie.

Share this article