Fit worden?

Fit worden gebeurd niet zomaar, er is behoorlijk wat geduld en discipline voor nodig. Daarbij is het ten zeerste aan te raden om je eet- en beweegpatroon aan te passen. Hier lees je hoe je dit het beste kunt doen om snel fit te worden.
Fit worden realiseer je niet zomaar. Er is wat geduld voor nodig om resultaat te bereiken.

Heb je weinig of geen overgewicht, dan kun je binnen
3 - 6 maanden een energiek lijf hebben. Weeg je aardig wat teveel, dan heb je per 2 kilo overgewicht een maand nodig, plus nog eens 6 maanden.

De voedingsstoffen in onze producten helpen je lichaam de goede kant op, maar zijn slechts hulpmiddelen. Het is dus zeker nodig dat je er zelf ook wat voor doet.

Stimuleer je lever en vermijd grote maaltijden. De energie die je daaraan over zult houden, kun je dan mooi in lichamelijke inspanningen omzetten.

Door voldoende groene thee te drinken en je voedsel beter over de dag te verspreiden, zal je vetopslag verminderen. Beide maatregelen verhogen je stofwisseling.

Je zult je steeds beter gaan voelen en daardoor steeds intensiever kunnen trainen. Gebruik dan direct na die trainingen een weiproteïneshake. Zo'n shake is ook slim als tussendoortje of als avondsnack. Je vooruitgang zal steeds sneller gaan. Zeker als je traint met anderen, omdat je elkaar daarbij bewust en onbewust extra stimuleert. Binnen enkele weken zie je al vooruitgang in de spiegel.

Share this article