Goede voeding?

Twee procent van Nederland eet elke dag genoeg groente en fruit. Dit betekent dat 98 procent er grote moeite mee heeft om twee stuks fruit en twee porties groente op één dag te eten. Dit lijkt dus erg lastig. Lees hieronder hoe je dit het beste kunt doen.
2% van Nederland. Dit is het percentage van de bevolking dat eet volgens de Richtlijnen Goede Voeding' van het Voedingscentrum.

Dit betekent dat 98% van Nederland niet in staat is om twee stukken fruit en twee ons groenten te eten. Met daarbij de juiste soorten en hoeveelheden koolhydraten, vetten en proteïne.

Veel mensen blijven hierdoor rondlopen met vitaminen- en mineralentekorten die onnodig leiden tot mindere prestaties en meer gezondheidsklachten, wat mogelijk voorkomen zou kunnen worden.

Tijd voor een nieuwe kijk op zaken?

Gezonde voeding blijft ook voor ons de basis. Op de website vind je allerlei eenvoudige richtlijnen die gezond eten, drinken en bewegen begrijpelijk maken.

Toch zijn wij van mening dat je je lichaam fitter en je leven vrolijker kunt maken met een degelijke multivitamine met daarbij extra omega vetzuren. Heel simpel en uiteindelijk heel voordelig.

Doe je moeite om je gewicht in balans te houden, dan is dit dubbel zo belangrijk.

Share this article