Je lever?

Een van de belangrijkste organen van het lichaam is de lever. Een groot orgaan die er onder andere voor zorgt dat je lichaam verschoond wordt. Essentieel dus dat je goed zorgt voor je lever.
Je lever is een goed voorbeeld van hoe jij opmerkelijk meer controle over je lichaam hebt dan je denkt. Je lever is verantwoordelijk voor het filteren en afbreken van stoffen uit vetrijk voedsel, alcohol en andere genotsmiddelen.

Je lever is bijzonder omdat het het enige orgaan is dat zich constant vernieuwt zolang het gezond is. Wetenschappers hebben vastgesteld dat iedere zes weken alle cellen in je lever volledig vernieuwd worden. Iedere zes weken heb je dus een vernieuwd filtersysteem dat mede zorgt voor het schoonmaken van je lichaam.

Dit proces van vernieuwing is eigenlijk een proces van schoonmaakwerkzaamheden inplannen. Juist je eigen keuzes qua etenswaren, het beheer van je vochtpeil, je lichamelijke activiteit, beïnvloeden samen wat je lever gaat doen in de aankomende weken.

Wat heb je eraan?

Nou, dat verschil zie je gauw terug in de spiegel. Je lever bepaalt namelijk mede je energiepeil, de mate van veroudering, je gemiddelde vetpercentage, de vitaliteit van je huid en zelfs de kleur van de wallen onder je ogen.

Je lever ondersteunen?

Detox-tips - wild nights, happy days!
Alle afslankproducten vind je hier: afslanken

Share this article