Net 5 Stappenplan

AMISET levert met het Net5 afslankpakket de essentiële voedingsstoffen om je gewicht blijvend te beheersen. In het afslankpakket zitten 4 voedingssupplementen om je stofwisseling binnen 6 weken op een gezonde en natuurlijke wijze te veranderen.

Start week 1:
laat je lever schoon schip maken! 2b detox werkt!

2b DETOX steunt de reinigende werking van de lever wat ook helpt om je structuur en uitstraling van de huid snel te verbeteren. Je mengt iedere ochtend bij je ontbijt twee dopjes van 2b detox in een groot glas water. De 100% natuurlijke werking zie je vrijwel direct terug in de spiegel.

2b DETOX


Vanaf week 2: begin ook met minder eten en kleinere maaltijden.

LEMON JACK is een lekker citroensap- en vezel drankje dat je eetlust direct remt. Hierdoor ga je minder eten en kies je steeds vaker voor kleinere gezonde maaltijden. Een 100% natuurlijke samenstelling dat je maag helpt trainen en een hongergevoel helpt verminderen. Meng naar smaak 1 - 2 theelepels met koud water, 30 minuten voor hoofdmaaltijden. Gelijk opdrinken.


Vanaf week 3: meer bewegen, wandelen, fietsen en zwemmen!

GREEN TIGER
is een lekkere ijsthee waar in de samenstelling veel groene thee-extract verstopt is. Ieder glas verhoogt de vetstofwisseling aanmerkelijk, zodat je energiek blijft en hopelijk ook vaker en meer gaat sporten. Een gezond alternatief voor iedereen die thee of koffie nodig denkt te hebben. Meng naar smaak 1 - 2 theelepels met ijskoud water voor verfrissende citroen-ijsthee.

Green Tiger


Vanaf week 4 - 6: zet de vetstofwisseling op een hoge snelheid.

AERO is een vetverbrander die de stofwisseling oppept, waardoor je tijdens het sporten (veel) meer vet kunt verbranden. Je gebruikt het vanaf de vierde week. Neem s ochtends 1 tablet bij je ontbijt. De samenstelling is sterk maar vertrouwd en je voelt je er goed bij. Je hoeft s ochtends maar 20 minuten per dag aan intensieve lichaamsbeweging te doen om zichtbaar af te vallen.


Dagelijkse bewegen, gezond eten en voldoende water drinken blijft van belang. Lees voor het gebruik de teksten op de verpakking.


Share this article