CREA CREATINE 500G

Per verpakking: 500 gram

Merk: Amiset

EAN: 8715799308405

Creatine geeft >15% meer kracht bij trainingen

500 gram

€ 13.99

€ 12.99

Korting €1.00 / 7%

2000 gram

€ 55.96

€ 34.99

Korting €20.97 / 37%

5000 gram

€ 139.90

€ 69.99

Korting €69.91 / 50%

Unieke kenmerken

  • meer spierkracht, 500 dagen: explosieve kracht +30%, HIT +15%

  • meer dan 2x snellere opbouw van spiermassa

  • 100% zuiver creatinemonohydraat (klasse 1)

VOOR WIE IS AMISET CREA?

CREA is een echte power creatine waardoor je langer en intensiever door kunt gaan met je trainingen en is geschikt voor:

  • Mannen én vrouwen.
  • Sporten, waarbij na een korte rust intensieve snelle bewegingen of sprints moeten worden gemaakt: fitness, bodybuilding, baanatletiek, sprinttrainingen, vechtsporten, tennis, voetbal, hockey en basketbal.
  • Extra kracht en herstel tussen sets bij het sporten.
  • Ook voor fitte 55-plussers en vegetariërs.WAAROM CREA VAN AMISET?


AMISET CREA is 100% creatinemonohydraat, en behoort tot de top op het gebied van vormen van creatine. Het is gebonden aan water en wordt verreweg het meeste gebruikt. Het is een stabiele vorm en niet duur.

WAT IS CREATINE?
Creatine is een lichaamseigen stof. Je lichaam produceert voldoende om je lijf gezond te houden. Wanneer je zwaar wilt trainen, helpt extra creatine je om meer uit jezelf te halen Hierdoor bouw je sneller spiermassa op. Het wordt gemaakt uit de aminozuren arginine, methionine en glycine. Ook krijgen we het binnen door het eten van vlees en vis. Creatine een van de populairste supplementen voor (kracht)sporters. Het bepaalt hoeveel werk je spieren kunnen verrichten en dus hoeveel spierkracht je hebt tijdens je trainingen. Volgens de nieuwste inzichten groeit de spiermassa van fitnessers die hoogwaardige creatine innemen aanmerkelijk sneller.

WAT DOET CREATINE?

Bevordert spiergrootte Het is aangetoond dat door het gebruik van extra creatine de vetvrije massa kan worden vergroot. Dit wordt gewijd aan een toename van zowel de eiwitsynthese in de spieren als aan het extra vasthouden van vocht waardoor de spieren groter worden. Zo n grotere spier helpt de spiersynthese te bevorderen, zorgt voor een minimale eiwitafbraak en bevordert de glycogeensynthese. Wanneer een spier daarna op juiste wijze getraind wordt kan dit zorgen voor verbeterde groei. Door gebruik van creatine wordt het ‘oppompen van de spieren veel intensiever ervaren als gevolg van het celvolume effect.
Bevordert uithoudingsvermogen, sterkte en kracht Dit merk je vooral wanneer je een sport beoefent waarbij de energie explosief nodig is en vervolgens wordt afgewisseld met rust, zoals bij fitness, bodybuilding, atletische disciplines, tennis, basketbal, hockey en voetbal.
Bevordert herstel Creatine kan ook werken als een melkzuurbuffer. Dit houdt in dat het ervoor zorgt dat de zuurgraad min of meer stabiel blijft, en zo verbetert je hersteltijd na inspanning. Melkzuur is een bijproduct van anaërobe (zonder zuurstof) inspanning, zoals gewichtheffen, en is verantwoordelijk voor het brandende gevoel dat ontstaat wanneer je spieren vermoeid raken.

HOE GEBRUIK IK AMISET CREA?
Meng elke ochtend bij je ontbijt een theelepel (5 gram) met vruchtensap (100 ml). Deze dosering is ook voldoende voor fitness, bodybuilding en krachttrainingen. Meer is echt niet nodig. Spiergroei na trainingen is wel mede afhankelijk van voldoende proteïnerijke voeding (verspreid over de dag) en voldoende rust. Hou je proteïne-inname optimaal met extra eiwitten in je basisvoeding en extra eiwitshakes. 1 pot van 500 gram is voldoende voor ruim 3 maanden.

100% zuiver creatinemonohydraat (klasse 1).
?Bevat géén suikers of andere mengstoffen.
Geen vervanging voor een gevarieerd dieet en voldoende beweging.
Voedingssupplement ook geschikt voor vegetariërs.
Buiten bereik van kinderen houden.
CREA is een geregistreerd handelsmerk.

Er zijn voor dit product nog geen reviews achter gelaten

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

mis nooit meer iets. Laat die korting maar komen!

+31(0)20 435 00 00

klantenservice