HARD BODY WHEY SHAKES

Per verpakking: 300 gram

Merk: Amiset

EAN: 8715799308436

Eiwitten voor herstel en opbouw van spieren

300 gram aardbei

€ 13.99

€ 12.99

Korting €1.00 / 7%

900 gram aardbei

€ 41.97

€ 32.50

Korting €9.47 / 23%

2100 gram aardbei

€ 97.93

€ 49.99

Korting €47.94 / 49%

300 gram vanille

€ 13.99

€ 12.99

Korting €1.00 / 7%

900 gram vanille

€ 41.97

€ 32.50

Korting €9.47 / 23%

2100 gram vanille

€ 97.93

€ 49.99

Korting €47.94 / 49%

Unieke kenmerken

 • eiwitshake met 80% weiproteïne

 • extra glutamine

 • minder eten, sneller afvallen


VOOR WIE IS AMISET HARD BODY?
AMISET HARD BODY is een proteïneshake met vanille- of aardbeiensmaak. Het is geschikt voor:

 • Sporters (mannen en vrouwen).
 • Optimaal herstel na sportieve inspanningen.
 • Stevigere spieren.
 • Makkelijke inname van hoogwaardige eiwitten.
 • Vervanging van de broodmaaltijd ter ondersteuning van een dieet.


WAAROM AMISET HARD BODY?
De weiproteïneshake van HARD BODY bevat precies de juiste hoeveelheid van de allerbeste weiproteïne (gold standard) met extra glutamine. Niet te veel en niet te weinig. De melk komt van koeien die grazen in gezonde berglucht. Het filterproces is uiterst zuiver. HARD BODY bevat weinig calorieën, geen vulmiddelen en nauwelijks vet. De koolhydraten zorgen ervoor dat de eiwitten niet gebruikt worden om je bloedsuikerspiegel te reguleren. Zo herstel je optimaal na sportieve inspanningen en worden je spieren steviger. Ook kan je vetpercentage, dankzij vaker trainen, gemakkelijker dalen.

WAT IS HARD BODY?
HARD BODY is een weiproteïneshake met een lekkere vanille- of aardbeiensmaak, geschikt om op een makkelijke en voordelige manier hoogwaardige proteïne binnen te krijgen met zo weinig mogelijk vet.

WAT DOET HARD BODY?
Sport en beweging stimuleren de vernieuwing van het lichaam. Bij iedere training wordt spierweefsel afgebroken en tijdens de 48 uur daarna versterkt. Hierdoor worden de spieren langzamerhand steviger en het lichaam fitter en strakker. Deze spieren hebben wel regelmatig gedoseerde proteïne nodig. AMISET HARD BODY bevat meerdere ingrediënten die samen zorgen voor een optimaal effect.
Weiproteïne is erg geschikt om biceps, triceps en alle andere ‘-cepsen te vergroten. In het lichaam vinden continu regeneratieprocessen plaats, katabolisme en anabolisme geheten, om gezond te blijven. Deze processen verbruiken koolhydraten en eiwitten – de bouwstenen voor spieren. Elke poging om spiermassa op te bouwen met gewichten versnelt deze processen en zal dus leiden tot een verhoogde vraag naar eiwitten. Weiproteïne bestaat uit melkeiwit en dat is één van de gemakkelijkst te verteren soorten eiwit. Het bevat ook alle aminozuren die nodig zijn om het lichaam te laten groeien en herstellen. Samen met training zal weiproteïne zorgen voor een consistente en relatief snelle toename van het spierweefsel, omdat het zo gemakkelijk wordt opgenomen.
Glutamine is een aminozuur (eiwitten zijn opgebouwd uit verschillende aminozuren) dat het lichaam zelf kan aanmaken. Met een aandeel van ruim 64% is glutamine het belangrijkste aminozuur voor de spiercel. Tijdens intensieve trainingen heeft het lichaam extra glutamine nodig en dit wordt direct uit het spierweefsel gehaald. De gevolgen zijn dan verlies van spierweefsel en onvoldoende herstel. Toevoer van glutamine heft dit tekort op. Ook stimuleert glutamine de spiergroei door stikstof voor de proteïne(eiwit)-synthese te leveren en het spiercelvolume te vergroten. Dit aminozuur kan ook spierafbraak tijdens het afvallen helpen voorkomen. Samen met glutaminezuur is glutamine het meest voorkomende aminozuur in de hersenvloeistof en beide worden beschouwd als krachtige leveranciers van hersenbrandstof. Samen met GABA zijn het drie belangrijke neurotransmitters (stoffen die signalen tussen zenuwcellen doorgeven). Langdurig tekort kan tot immuunverzwakking leiden. Vanwege de ondersteuning van het immuunsysteem kan glutamine ook baat bieden bij herstel na ziekte. Goede natuurlijke bronnen zijn onder andere lever, vlees, kip, bonen, zuivel en kool.
Koolhydraten waarvan een deel suikers, worden toegevoegd om de bloesuikerspiegel weer op peil te brengen. Als je na het sporten pure proteïne neemt, wordt deze hiervoor gebruikt en niet voor spiergroei. De koolhydraten helpen dus mee aan optimaal herstel en ontwikkeling van de spieren.

HOE GEBRUIK IK AMISET HARD BODY?
HARD BODY is een weiproteïneshake om te drinken:

 • Circa een uur na het ontbijt.
 • Zo snel mogelijk na sportieve inspanningen.
 • Net voor het slapen gaan.
 • Eénmaal per dag i.p.v. een broodje of boterham ondersteunt het afvallen.


Meng 1-2 opgehoopte eetlepels (15-25 gram) met magere melk in een blender of shaker direct na trainingen. Dat maakt afvallen gemakkelijker. Twee shakes per dag is normaal voor sporters. 1 pot van 300 gram is voldoende voor 6-12 dagen.

Weiproteïneconcentraat* (80%)
Koudgeconcentreerd met ultrafiltratie en microfiltratie (bètalactoglobuline 48%, alfalactalbumine 18%, serumalbumine 1-2%, immunoglobuline G 1-3%, lactoferrine <1%), calciumcaseïnaat, maltodextrine, fructose, inuline, natuurlijke smaakstoffen (variërend per smaak), glutaminepeptides, bietenrood (bij aardbeiensmaak), zoetstof: natriumcyclamaat, citroenzuur, xantaangom, tricalciumfosfaat.

* Weiproteïneconcentraat (80%) koudgeconcentreerd met ultrafiltratie staat ook bekend als 'gold standard whey protein'.

Voedingswaarden per 100g / 25g portie
Energie:                1600 kJ (375 kCal) / 366 kJ (79 kCal)
Proteïne:               52g / 11g
Koolhydraten:       39g / 8,2g
-waarvan suikers  17,5g / 3,7g
Totaal vet:            2,3g / 0,5g
-w.v. verzadigd:   0,0g / 0,0g
Vezels:                 4,5g /  0,9 g

Bevat melkingrediënten. Zeer laag lactosegehalte.
Geen vervanging voor een gevarieerd dieet.
Voedingssupplement geschikt voor vegetariërs.
Koel, droog en dicht bewaren.
HARD BODY is een geregistreerd handelsmerk.Prima voor na het trainen! De smaak is goed. Enige minpuntje is dat m'n vriendin de shake te sterk en niet lekker vindt ruiken.Goed product en smaak heerlijkGoed product, lekkere smaakWerkt perfect ook naar kleine 2 weken minder honger gevoelEen heerlijke een lekkere eiwitshake die niet te dik en romig is maar licht verteerbaar. Super voor na de sport om je spieren weer van energie te voorzien!Lekkere smaak en niet klonterig.Goed product, snelle leveringOok een goed product vind alleen de smaak minder geworden gebruik altijd vanille met een beetje oploskoffie om de smaak cappuccino te maken. Maar proef nu echt verschil dat vind ik jammer.Een heerlijke eiwitshake met goede voedingswaarden! Deze aardbeien shake is nog lekkerder dan de milkshake van de Mac!Lost goed op ,smaakt prima en doet zijn werk(minder spierpijn, beter herstel). Top product!!Werk snel als opkikker na zware duur en/of kracht training.Heerlijk om na een zware training deze shake met melk te gebruiken. Gaat niet vervelen. Eventueel als maaltijdvervanger. Maar ook te gebruiken om allerlei toetjes mee te maken. De spieren herstellen goed en geen last van trekgevoel meer.Het werkt prima na een training, maar ook als maaltijdvervanger.nIk werk regelmatig nachtdiensten en dan neem ik er sochtends eentje voor het slapen gaan. Ze smaken nog eens goed ook, net een milkshake :-)Lekkere shakenMakkelijk te makennGoed om de lunch te vervangenHard Body is echt een goede eiwitshake om direct te gebruiken na een goede lichamelijke training. Het brengt rust in je lichaam en is een goede hersteller/versterker van je spieren. Je komt hier alleen achter als je dit product gebruikt, dus wat let je om Hard Body te kopen?nAlvast veel plezier en succes ermee.Dit product gebruik ik bijna dagelijks na mijn zwempartij, het helpt om mijn body steviger en gespierder te maken en zie er daadwerkelijk beter uit.Gebruik dit product al enige jaren, ben er erg tevreden over. Smaak assortiment zou wel wat uitgebreider mogen.Super product! Laat je snel herstellen van een zware training en is ook een prima broodvervangerErg goed en lekker productIk gebruik Hard Body al jaren, ben er erg tevreden over. De prijs/kwaliteitsverhouding is zeer goed naar mijn mening. Ik haal dit product altijd bij Vitamine.nl. Betrouwbaar, snelle levering en regelmatig aanbiedingen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

mis nooit meer iets. Laat die korting maar komen!

+31(0)20 435 00 00

klantenservice