LEMON JACK 100g

Per verpakking: 100 gram

Merk: Amiset

EAN: 

TIJDELIJK UIT ASSORTIMENT

Unieke kenmerken

  • remt direct de eetlust

  • 100% natuurlijk met vezels en citroensap

  • minder eten, sneller afvallen

VOOR WIE IS LEMON JACK?

AMISET LEMON JACK is een drankje op basis van vezels en citroensap met een frisse citroensmaak.

Het helpt om:

  • de eetlust te remmen
  • grote maaltijden te vermijden
  • geleidelijk minder te gaan eten
  • de darmwerking te bevorderen
  • goede darmflora op te bouwen
  • op gewicht te blijven door minder te eten


WAAROM AMISET LEMON JACK?

LEMON JACK is 100% natuurlijk. Je proeft het citroensap en iets van de actieve vezels. Meer niet. Gewichtsverlies zonder bittere klank.

WAT IS LEMON JACK?

LEMON JACK is een 100% natuurlijke eetlustremmer op basis van vezels en citroen, die bij een energiebeperkend dieet gewichtsverlies ondersteunt. Het past bij alle bekende dieetvoorschriften.

WAT DOET LEMON JACK?

Eetlustremmers verminderen je eetlust of hongergevoel. Er zijn eetlustremmende geneesmiddelen, maar die hebben vaak nadelige bijwerkingen, zoals obstipatie.


AMISET LEMON JACK bevat:

Glucomannan, een natuurlijke eetlustremmer. Het is een oplosbare vezel van de wortel van de konjacplant en wordt traditioneel gebuikt bij de behandeling van constipatie. De vezels hebben een zeer groot absorberend vermogen. Wanneer ze in contact komen met water nemen ze veel water op en zwellen op, waardoor het hongergevoel afneemt. In de darmen werkt het ook nog als een spons die cholesterol opneemt. Toevoegen van glucomannan aan het dieet onderdrukt het hongergevoel waardoor de eetlust geremd wordt.

Inuline is een polysacharide (achter elkaar geschakelde suikers of zetmeel) met fructose. Het wordt niet in de dunne darm opgenomen, maar in de dikke darm. Daar bevinden zich enkele groepen bacteriën die het enzym inulinase hebben dat nodig is voor de afbraak. Inuline bevordert op zijn beurt de groei van deze darmbacteriën, waaronder bifidobacteriën. Inuline hoort daarom tot de prebiotica die de groei van gezonde bacteriën bevorderd. Bij die groei van minder gezonde bacteriën worden organische zuren geproduceerd, zoals melkzuur. Ook komen waterstof en koolstofdioxide vrij in gasvorm. Dit kan soms onnodig tot winderigheid leiden. Doordat er een meer zuur milieu ontstaat, kunnen tegelijk ook minder gezonde bacteriën niet overleven. Zo gaat de cyclus verder.

HOE GEBRUIK IK AMISET LEMON JACK?

Meng 30 minuten voor iedere hoofdmaaltijd naar smaak 1 - 2 theelepels met een glas koud water en drink dit direct op.

1 verpakking van 100 gram is voldoende voor 20 porties.

Inulinevezels, citroensappoeder, glucomannan (konjac), citroenzuur, zoetstof: stevia, natuurlijke smaakstoffen, bètacaroteen, cafeïne, wijnsteenzuur.

Koel, droog en dicht bewaren.
Voedingssupplement met zoetstof ook geschikt voor vegetariërs.
Bevat geen tarwe, gist, melk, lactose, synthetische kleur- of geurstoffen.

Voedingswaarden per 100 g/5 g portie:
energie          1501 kJ (375 kcal)/75 kJ (18 kcal)
proteïne         2,4 g/0,1 g
koolhydraten 90 g/4,5g. Vet 0%

Geen vervanging voor een gevarieerd dieet en voldoende beweging.
Buiten bereik van kinderen houden.

LEMON JACK is een geregistreerd handelsmerk.Lemon Jack is echt een geweldig produkt en het helpt echt je hongergevoel gaat echt weg en ik raar het iedereen aan die wilt afvallen. Ik zelf ben er al 18 kilo mee afgevallen. Echt een geweldig afval produkt!!!!Lekkere limonadesmaak. Helpt om het "vol" gevoel sneller te hebben.duidelijk en makkelijk in gebruik, voldoet aan mijn verwachtingenPrima smaak, heerlijke dorstlesser.Voor mij helpt dit product wel om de honger te onderdrukken..ik gebruik het wanneer ik honger heb en niet perse voor de maaltijdTop spul. Lkkr fris. Ik zit eerder vol en het de momenten dat ik zin heb in snaai zijn verdwenen. Dankzij lemon jack is de knop bij mij om.Super product !! Het vermindert echt m'n eetlust !Dit is lekker verfrissend en geeft inderdaad een vol gevoel. Het nadeel vind ik dat je het redelijk snel moet drinken anders word het al gelei in het glas.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

mis nooit meer iets. Laat die korting maar komen!

+31(0)20 435 00 00

klantenservice