Betaalmethode

 

betaalmethode - IN3 betaal in 3 termijnen

In 3x betalen met 0% rente.


In3 geeft de mogelijkheid aan jouw klanten om producten in drie gelijke termijnen te betalen. De in3 betaalmethode is een unieke betaaldienst zonder rente, BKR registratie en/of leningsovereenkomst. 

 

Gespreid betalen bij Vitamins.nl

Een grote bestelling aan bv. voedingssupplementen kun je niet altijd in één keer betalen, daarom bieden wij de mogelijkheid om het bedrag in drie termijnen te voldoen, via In3. Je betaalt geen rente of bijkomende kosten.

Betalen in termijnen kan vanaf € 100,00 per bestelling tot maximaal € 3000,00. 


Wat is In3 – Gespreid betalen?
In3 voert namens ons, Vitamins.nl, een toetsing uit op basis van de door jou opgegeven adres- en contactgegevens. Na het betaalproces op onze website voert In3 een korte analyse uit om het risico op wanbetalers zoveel mogelijk te beperken. Je kunt je indenken dat er helaas mensen zijn die na de eerste betaling nooit meer betalen, dit risico proberen wij samen met In3 zoveel mogelijk uit te sluiten.

De eerste termijn betaal je direct en we sturen de bestelling na ontvangst van de eerste termijn zo snel mogelijk op. De tweede en derde termijn worden respectievelijk na 30 en 60 dagen betaald.


Hoe werkt In3 – Gespreid betalen?
Je rondt je bestelling af en kiest op de afrekenpagina voor 'In3 – Gespreid betalen'. Op datzelfde moment controleert In3 jouw gegevens. Je wordt doorverwezen naar de beveiligde server van Pay.nl. Daar kies je je bank, je vult je e-mailadres en telefoonnummer in en je geeft je geboortedatum op. Klik op "afronden" en je doorloopt de toetsing. Is de controle in orde dan betaal je meteen de eerste termijn. (Als je niet wordt doorverwezen, dan krijgt je een afwijzing te zien. Je kunt hierna weer terug naar de pagina van Vitamins.nl om een andere betaalmethode te selecteren.)

Als de betaling is gelukt gaan we de bestelling zo snel mogelijk verzenden. De tweede en derde termijnen betaal je respectievelijk voor dag 30 en dag 60. Daarom ontvang je twee dagen van te voren een e-mail met daarin een link waarmee je kunt betalen, via iDEAL.

Zo kun je de betaling makkelijk en vertrouwd voldoen. Wanneer beide termijnen eveneens zijn voldaan is het traject volledig afgerond.


Geen BKR-registratie
Door gespreid te betalen ga je geen lening aan. Je ontvangt gewoon drie afzonderlijke facturen met drie afzonderlijke betaaldata.