Betaalmethoden

 

Alle getoonde prijzen op deze website zijn inclusief BTW

Jij kan kiezen hoe je wilt betalen. Er zijn verschillende opties beschikbaar zoals iDeal en Creditcard. Voor het buitenland zijn er eventueel ook andere betaalopties beschikbaar.

Onze website is geversificeerd door GeoTrust. Je kunt veilig bestellen en afrekenen!

iDeal
Iedereen met een Nederlandse bankrekening kan gemakkelijk via iDeal afrekenen. Je rekent af via je vertrouwde betaalomgeving van je bank. Zodra jij de betaling met succes voltooid hebt gaan wij de order zo spoedig mogelijk verwerken.

Je kan met de volgende banken bij ons afrekenen: ABN-Amro, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Regio Bank, SNS Bank, Triodos & Van Landschot Bankiers.

CreditCard
Je kunt via onze veilige SSL procedure met Visa, MasterCard of American Express afrekenen. Vanaf het moment van bestellen vind er een reservering plaats op je creditcard. Zodra het artikel verzonden is belasten wij de kosten daadwerkelijk door.

Vooruitbetaling
Je kunt ervoor kiezen om vooruit te betalen. Hierbij maak je het bedrag van je order aan ons over en wij verwerken je bestelling zodra wij de betalingen hebben ontvangen.

Mister Cash
Mister Cash is dé betaalmethode voor Belgische consumenten. Mister Cash verreweg de populairste manier van betalen in België.

IN3 - Gespreid betalen
In3 geeft de mogelijkheid aan jouw klanten om producten in drie gelijke termijnen te betalen. De in3 betaalmethode is een unieke betaaldienst zonder rente, BKR registratie en/of leningsovereenkomst.

Billink - achteraf betalen
Met Billink betaal je achteraf en alleen voor wat je wilt houden. Zo wordt online shoppen gemakkelijk en veilig. Meer informatie op deze link,