Garantie

 

Vitamins Direct staat garant voor de kwaliteit van de producten en stoffen die we hier aanbieden. Onze maatstaf is dat we ze zonder twijfel kunnen adviseren aan onze eigen familie, vrienden en partners.

Ons team laat generieke orthomoleculaire producten maken bij gecertificeerde fabrikanten. Wij kiezen altijd voor de zuiverste optie, doeltreffende doseringen en betaalbare prijzen. Geen twijfels.

Daarnaast kopen wij specifieke producten in bij groothandels die ook worden gebruikt door therapeuten. Daar haal je de beste orthomoleculaire producten. Geen zorgen.

Wij mogen formeel geen garantie geven over de invloed van onze producten. Dit is door de Nederlandse wetgeving slechts toegestaan voor geregistreerde geneesmiddelen.

Wel weten wij dat de juiste combinatie van gezonde voeding, effectieve training en supplementen bij een gezond persoon tot een mooi resultaat kan leiden.

Kapot bij ontvangst

Als u een artikel ontvangt dat kapot is, willen we u verzoeken om zo spoedig mogelijk contact op te nemen, het liesft al binnen 1 week na ontdekking van het gebrek (wettelijk heeft u hiervoor 2 maanden de tijd) met onze klantenservice met vermelding

van het ordernummer en de naam/artikelnummer van het desbetreffende artikel. Wij zullen uw klacht in behandeling nemen en indien nodig een vervangend product toesturen.

Garantie door fabrikant

Vitamins.nl staat in voor de deugdelijkheid en bruikbaarheid van de producten.

Mocht er onverhoopt iets defect gaan of het product voldoet niet aan de verwachtingen, neem dan contact met ons op. Daarnaast gelden op vele producten fabrieksgaranties.

Deze garanties beperken de wettelijke conformiteits- en garantieregels niet. Wilt u hierop aanspraak maken, neem dan contact met ons op.

Wettelijke garantie

Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Oneigenlijk gebruik

Als het defect val- stoot of waterschade betreft, het artikel oneigenlijk gebruikt is of het defect binnen het verwachtingspatroon bij normaal gebruik van het artikel lag, kunt u geen aanspraak maken op gratis reparatie of vervanging.