Levertijden 

LET OP: Levertijd is een indicatie en geen garantie!

Wij hanteren 3 zones:

Zone 1: Nederland, België en Duitsland 

Nederland en België:
PostNL bezorgt het pakket normaliter de volgende (werk)dag bij je thuis wanneer je het product op werkdagen voor 21:00 uur hebt besteld.

Bestellingen tussen vrijdagavond en zondag 21:00 uur worden op zondag verwerkt en verzonden. (uitzonderingen nagelaten)

Wanneer de bestelling door ons is verstuurd, ontvangt u een bericht met de traceercode om het pakje te traceren. In dit bericht staat ook aangegeven wanneer de postbezorger langs komt. (dit is ten alle tijden een indicatie en kunnen geen rechten aan worden ontleend.)

De producten die u heeft besteld worden via PostNL geleverd op het adres dat u door u is opgegeven. PostNL bezorgt van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 21.30 uur. Op zaterdag bezorgen ze tot 18.00 uur.

Bent u niet thuis als PostNL uw pakket bezorgt? Dan biedt PostNL het standaard aan bij één van uw buren. Lukt dit ook niet? Dan laat de PostNL bezorger een bericht voor u achter. Hierop vindt u een 'niet-thuis-code'. Met deze code kun je dezelfde dag tot 22.00 uur op MijnPakket aangeven wanneer de PostNL chauffeur een tweede keer kan langskomen. Op een dag, tijd en locatie die voor u het beste uitkomt.

Het is uiteraard ook mogelijk om zelf een PostNL Pakketpunt te kiezen als u dat wenst. Uw bestelling zal dan op de door u aangegeven pakketpunt worden geleverd. U krijgt bericht van PostNL als uw zending klaar ligt om opgehaald te worden. Let op! Deze service is alleen voor zendingen binnen Nederland.

Duitsland:
Levertijd 1-3 werkdagen, afhankelijk van de plaatselijke bezorging.

Zone 2: Frankrijk en Luxemburg 
Levertijd 3-10 werkdagen, afhankelijk van de plaatselijke bezorging.

Zone 3: Overige landen waar wij aan leveren. 
Levertijd 3-15 werkdagen, afhankelijk van de plaatselijke bezorging.