ROAD RUNNER MET CARNITINE

Per verpakking: 500 gram

Merk: Amiset

EAN: 8715799308412

Bevat met L-carnitine, koolhydraten en electrolyten voor uithoudingsvermogen bij duursport

500 gram

€ 14.99

€ 11.99

Korting €3.00 / 20%

1 + 1 pot GRATIS

€ 29.98

€ 11.99

Korting €17.99 / 60%

Unieke kenmerken

  • méér uithoudingsvermogen voor duursporters

  • zelf naar smaak maken voor gebruik

  • complexe koolhydraten en isotone zouten

VOOR WIE IS ROAD RUNNER?

ROAD RUNNER is een kwalitatief hoogwaardige sportdrank met complexe koolhydraten, l-carnitine, taurine en elektrolyten. Te gebruiken door:

  • sporters die hun uithoudingsvermogen willen vergroten
  • tennissers, wielrenners, wegatleten en andere duursporters, en schaatsers natuurlijk
  • sporters die veel zweten en zo vocht en elektrolyten verliezen


WAAROM ROAD RUNNER VAN AMISET?

ROAD RUNNER is samengesteld met behulp van de ervaring van diverse topsportcoaches die allen hun eigen sportdrank hadden gemaakt voor sportploegen in verschillende takken van sport: atletiek, roeien, triatlon, wielrennen en zwemmen. ROAD RUNNER is één kant-en-klaarproduct waarmee je eenvoudig een complexe sportdrank maakt.

Tenminste houdbaar tot: SEPT 2017

WAT IS ROAD RUNNER?

ROAD RUNNER is een sportdrank met complexe koolhydraten, elektrolyten en aminozuren zoals l-carnitine en glutamine. Het bevat géén snelle suikers, zoals glucose of sucrose. Omdat vloeistoffen de maag sneller verlaten dan vast voedsel werken isotone drankjes, met voedingsstoffen en koolhydraten voor de energie, over het algemeen goed. Sterker nog, de elektrolytische mineralen (natrium en kalium) in isotone sportdrankjes versterken het dorstmechanisme, waardoor tijdens het sporten meer gedronken wordt. Onderzoek laat zien dat proefpersonen bij de keus tussen een sportdrank of water, meer drinken van het sportdrankje en dus beter rehydrateren.

WAT DOET ROAD RUNNER?

ROAD RUNNER zorgt tijdens duursport voor een stabiele bloedsuikerspiegel die nodig is voor goede prestaties. Naast vocht worden ook veel elektrolyten, zoals natrium, kalium en calcium via zweten aan het lichaam onttrokken. Het verlies hiervan kan tot vermoeidheid en een gebrekkige concentratie leiden. ROAD RUNNER helpt om de concentratie van elektrolyten (zouten) op peil te houden om zo lang mogelijk energiek te blijven.

Complexe koolhydraten ook wel langzame koolhydraten genoemd, geven langdurig beetje bij beetje energie af. Hierdoor blijft de bloedsuikerspiegel min of meer constant en dit vergroot het uithoudingsvermogen.

L-Carnitine is een aminozuur dat door veel duursporters gebruikt wordt vanwege de prestatieverhogende werking. Het is van essentieel belang voor het vrijmaken van energie uit vetzuren waardoor het de vetverbranding voor o.a. meer lichamelijke energie bevordert.  

Taurine is een aminozuur dat onder andere zorgt voor de opname van glucose in de cellen en zo de energieproductie bevordert. Ook speelt het een rol in de mineralenbalans. Het zorgt voor een goede verhouding tussen kalium en magnesium in de cel, en natrium en calcium daar buiten, zodat de juiste elektrische spanning ontstaat die nodig is voor de zenuwgeleiding. Dit draagt bij aan een goede spierfunctie, onder andere die van het hart.

Natrium en kalium (isotone zouten) in dezelfde concentratie als in ons lichaam reguleren de vochthuishouding en zorgen tijdens en na intensief sporten (en zweten) voor rehydratatie.

Calcium en magnesium zijn samen belangrijk voor de aanspanning en ontspanning van spieren. Magnesium zorgt bovendien voor herstel na inspanningen.

HOE GEBRUIK IK AMISET ROAD RUNNER?

Meng 1-2 opgehoopte eetlepels (30 gram) ROAD RUNNER naar smaak in een glas water (250 ml) of drinkbidon. De kleinste pot van 500 gram is dus voldoende voor ongeveer 20 glazen sportdrank. Drink dit naar behoefte tijdens het sporten.

Maltodextrine, fructose, l-carnitinetartraat, citroenzuur, taurine, natuurlijke sinaasappelsmaak, bètacaroteen, natriumchloride, kaliumchloride, magnesiumchloride, calciumchloride, zoetstof: natriumcyclamaat, ascorbinezuur (vitamine C), tricalciumfosfaat.

Voedingswaarde per 100g / 30g (250 ml)
Energie:                 1491 kJ (351 kCal) / 447 kJ (105kCal)
Koolhydraten:        88,6g / 26,6g
-waarvan suikers   44g /13,3g
Carnitine                1.667mg / 500mg
Isotone zouten:      450mg / 135mg

Bevat geen proteïne, vet, tarwe, gist, melk, lactose, synthetische kleur- of geurstoffen.
Geen vervanging voor een gevarieerd dieet en voldoende beweging.
Voedingssupplement ook geschikt voor vegetariërs.
Koel, droog en dicht bewaren.


Tenminste houdbaar tot: SEPT 2017Deze drank geeft een frisse smaakgebruik al 15jaar road runnernna zware inspanning snel hersteldngoed te drinkenMakkelijk te bereiden, en....................voortreffelijke werking.nVooral geen hoofdpijn meer wat op warmere dagen bij mij wel voorkwam.nSuper(-heerlijk) product!!!!!Super makkelijke bereiding, super heerlijke smaak, super!!!Ik neem al jarenlang roadrunner mee op mijn fietstochten . Een goede sportdrank welke ook Mig eens goed smaakt en energie geeft !Lost goed op en de smaak is prima.!!!Ik gebruik Road Runner al vele jaren naar volle tevredenheid.nHet doet wat het moet doen en ook tijdens (zeer) intensieve weken irriteert het mijn maag niet en gaat het niet tegenstaan. Het poeder is goed doseerbaar en lost gemakkelijk op.nIk kan er gewoon op vertrouwen.Snelle levering, uitstekend product tegen uitstekende prijs.nKan ik van harte aanbevelen.Een makkelijk toepasbare sportdrank, prima smaak en werkt goed dorstlessend en herstellend.nSinds ik het gebruik heb ik geen hoofdpijn meer na fietsen met veel transpiratie.nSuperproduct!!!!!Voldoet uitstekend, smaakt goed , makkelijk toe te passen: ideale sportdrank!!gebruik het al meerdere jaren dit product en vooral als het voorjaar ernaankomt gaan we het regelmatig gebruiken als we ondanks de leeftijdnmet de racefiets de weg opgaan is het een goede ondersteuning de nROAD RUNNERGoede smaak, prima werking, heeft mijn inspanningshoofdpijn op warme dagen helemaal doen verdwijnen.nHele fijne sportdrank.n"Doet wat het zegt"Voor mij een uitstekende sportdrank die ik al lang gebruik.nEn het gebruik behoedt mij voor hoofdpijn en op erg warme dagen.nDaarbij erg makkelijk gereed te maken voor gebruik.Eerst onder de naam Doorzetter en daarna onder de naam Roadrunner. Ik gebruik dit product al jaren. Het geeft je extra energie, voor en tijdens hardloop wedstrijden en trainingen. Ik beveel dit product zeker aan.Ik gebruik dit product al jaren met veel plezier. Voorheen Doorzetter en sinds enige jaren Roadrunner genoemd is voor mij het product om beter te presteren bij hardlopen. Zowel bij duur trainingen als bij wedstrijden.Ik gebruik het vooral bij m'n spinning trainingen, beter dan water!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

mis nooit meer iets. Laat die korting maar komen!

+31(0)20 435 00 00

klantenservice