FISH OIL (visolie) 1000MG

Per verpakking: 100 capsules

Merk: Amiset

EAN: 8715799308603

Zuivere visolie met omega-3 vetzuren

100 capsules

€ 5.99

€ 4.59

Korting €1.40 / 23%

400 capsules

€ 23.96

€ 16.99

Korting €6.97 / 29%

1200 capsules

€ 71.88

€ 48.50

Korting €23.38 / 33%

Unieke kenmerken

  • zorgt voor hart en bloedvaten

  • steunt hersenen en gezichtsvermogen

  • aangeraden tijdens de zwangerschap

VOOR WIE IS AMISET FISH OIL?
AMISET FISH OIL is een hoogwaardige voedingssupplement (capsules) met omega-3 vetzuren en vitamine E, geschikt voor kinderen, volwassenen, zwangeren en senioren. Visolie is goed voor veel lichaamsfuncties:

  • Zorgt voor het hart en de circulatie.
  • Steunt de hersenen (die bestaan voor 60% uit vet).
  • Bevordert concentratie en geestelijke vermogens.
  • Ondersteunt het gezichtsvermogen.
  • Heeft vaak een positief effect op je stemming.


WAAROM AMISET FISH OIL?
AMISET FISH OIL met omega-3 vetzuren is koud gefiltreerde visolie en daardoor van hoge kwaliteit en voldoet aan strenge Europese kwaliteitseisen. Door de zuiverheid geeft het geen visnasmaak. Vitamine E beschermt de kwetsbare omega-3 vetzuren. Per capsule van 1000 mg visolie bevat FISH OIL 180 mg EPA en 120 mg DHA omega-3 vetzuren.

WAT IS VISOLIE?
Visolie bevat de omega-3 vetzuren EPA en DHA. Het is afkomstig uit de gehele vis en niet alleen uit de lever. Het bevat daardoor niet zulke hoge concentraties vitamine A en D als levertraan en kan dus gerust langdurig worden gebruikt, zonder dat het leidt tot een overdosis aan deze vitamines.

WAT DOET VISOLIE?
Visolie heeft een gunstig effect op hart- en bloedvaten, de huid, de hersenen. Uit onderzoek is gebleken dat een tekort aan EPA en DHA het immuunsysteem kan verzwakken, het leervermogen, het geheugen en de concentratie kan verminderen en in het algemeen de geestelijke gezondheid kan benadelen.
EPA kan in het lichaam zelf in beperkte mate worden aangemaakt uit het omega-3 vetzuur alfa-linoleenzuur. Het wordt door het lichaam gebruikt bij het aanmaken van hormoonachtige stoffen.
DHA uit EPA kan het lichaam DHA aanmaken dat vooral belangrijk is voor een goede werking van de celmembranen. Het speelt een belangrijke rol bij de ontwikkeling van het centrale zenuwstelsel van het ongeboren kind. De hersenen groeien met name in de laatste drie maanden van de zwangerschap enorm, net als in de eerste levensmaanden. De foetus haalt DHA uit de voorraad van de moeder. Krijgt zij niet voldoende binnen, dan bouwt de zwanger een tekort op dat na de bevalling kan leiden tot een postnatale depressie. Een eerste aanwijzing van een tekort aan omega-3 vetzuren is vergeetachtigheid. Iedereen verliest tijdens de zwangerschap sowieso de helft van haar eigen DHA aan het kind en het duurt variërend van een half tot drie jaar voordat dit terug op peil is en de hersenen weer optimaal functioneren.
Vitamine E is een anti-oxidant en zorgt ervoor dat de kwetsbare omega-3 vetzuren niet worden aangetast door vrije radicalen, maar stabiel blijven en hun zuivere vorm behouden.

HOE GEBRUIK IK AMISET FISH OIL?
Neem 3 capsules per dag met water bij de maaltijd. Dit bevat 900 mg omega-3 vetzuren. Met 1 pot doe je ruim een maand.

Zuivere visolie, vitamine E, gelatine.

Actieve stoffen per capsule:
Visolie                                 1000 mg
EPA (eicosapentaeenzuur)  180 mg
DHA (docosahexaeenzuur) 120 mg

Bevat geen tarwe, gist, melk, lactose, synthetische kleur- of geurstoffen.
?Geen vervanging voor een gevarieerd dieet en voldoende beweging.
Koel, droog en dicht bewaren.We gebruiken de Fish oil pillen al lange tijd en merken dat we fitter zijn.Ik draai nacht dienst,vijf nachten in de week.Ben chauffeur.Met Omega 3,ik vool dat mijn imuniteit klinkt anders, mijn activiteiten over nacht,doe ik simple,met plezier,zonder vermoiendheid.nMet groote letters, PERFECT !!!!Perfecte aanvulling van Omega 3 vetzuren voor een betere cholesterolwaarde.Voor zover ik kan beoordelen goed.Deze visolie capsules gebruik ik al een hele tijd (+- 2 jaar). Zijn erg goed en veel goedkoper hier dan andere (web)winkels die ik ben tegengekomen.Goede visolie capsules met voldoende werkende stoffen , niet duur , snelle levering.Super snelle levering,bedanktGebruikt voor het onder kontrole houden van de cholesterol. Dit produkt deed het cholesterolgehalte in samenwerking met rode rijst inderdaad 20 % dalen.Dit was een herhaling van de vorige bestelling. Super snel geleverd en zo als altijd weer perfect.Ik koop regelmatig dit produkt het helpt mij goed en ik beveel het ook bij familie en bekenden aan.nDankzij deze visolie veel minder pijn in gewrichten en ik voel me een stuk fitter.Het juiste gehalte ( visolie 3000mg, omega-3 900 mg, DHA 540 mg en EPA 360 mg) aan ingrediënten voor een zeer redelijke prijs!Om de drukke tijd en de lange dagen te kunnen volhouden is dit product nuttig. Je huid blijft gezond omdat je van binnenuit de gezonde supplementen kan toevoegen. Zeker voor iemand zoals ik die geen vis kan eten.Goede kwaliteit visolie. Het was een leuke aanbieding dus ik heb flink ingeslagen! Ik gebruik het al jaren elke dag, en mijn man en kinderen ook, en ik heb nu een potje aan mijn moeder gegeven van de Amiset visolie. Het is ook goed voor je huid en allergieën en tegen stress, iedereen zou visolie moeten gebruiken!niet te duur ,maar toch goedVoor het eerst dit merk gekocht. Kocht voorheen bij de apotheek eigen huismerk veel duurder.ik begin me beter te voelen en denk zeker, dat de visolie capsules daaraan bijdragen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

mis nooit meer iets. Laat die korting maar komen!

+31(0)20 435 00 00

klantenservice