AERO

Per verpakking: 40 tabletten

Merk: Amiset

EAN: 

UIT ASSORTIMENT

Unieke kenmerken

  • 100% natuurlijke hulp bij afvallen

  • krachtige vetverbrander

  • één tablet per dag is voldoende

VOOR WIE IS AERO?

Het kan door iedereen worden ingezet die meer gaat bewegen om snel te kunnen afvallen:
•    Helpt vet op je dijen en buik dat moeilijk weg te krijgen is, aan te pakken.
•    Ondersteunt vetverbranding.
•    Je doet regelmatig aan lichaamsbeweging en prikkelt je vetcellen met cardio, je snackt gezond en drinkt 3 liter caloriearm vocht per dag.

WAAROM AERO VAN AMISET?

Het is 100% natuurlijk en bevat onder andere synefrine. Eén tablet per dag is al voldoende. Het is een krachtige vetverbrander en bevat ook groene thee en vitamine B6. Het geeft geen opgejaagd gevoel of een verhoogde hartslag.
AMISET AERO met geconcentreerde thermogene plantenextracten en nutriënten die stofwisseling en calorieverbruik stimuleren, kan je net dat extra zetje geven om je vetverbranding op die plekken op gang te brengen.


LET OP: tht juni 2016
WAT IS AERO?

AERO is een vetverbrander die gebruikmaakt van de allernieuwste wetenschappelijke inzichten. Geen enkele vetverbrander op de Nederlandse markt is sterker of doeltreffender.


WAT DOET AMISET AERO?

Sportief en natuurlijk afvallen gaat zichtbaar sneller met AMISET AERO door de werkzame combinatie van stoffen:
•    Synefrine wordt gewonnen uit Citrus Aurantium en stimuleert op zachte, natuurlijke wijze de vetstofwisseling. Dit levert energie en het maakt je alert. In de traditionele Chinese voedingsleer (TCM) wordt synefrine gebruikt om het energiepeil (Chi) te verhogen.
•    Groenethee-extract bevat een hoge concentratie ECGC dat zorgt dat je meer energie hebt en langer kunt doorgaan met sporten. Tijdens lichamelijke activiteit verhoogt groene thee ook aanmerkelijk de verbranding van losgekomen of nog niet opgeslagen vetten. Erg nuttig tijdens trainingen!
•    Chroom verhoogt de (vet)stofwisseling, oftewel het calorieverbruik.
•    Tyrosine helpt samen met de andere stoffen in dit product mogelijk je eetlust te remmen. Zo haal je natuurlijk meer energie uit opgeslagen vet.
•    Cayenne is een voelbaar thermogeen extract dat je eigen vuurtje opstookt. Met 50 mg draait je stofwisseling op volle toeren.
•    Zwartepeper-extract heeft een synergetische werking met cayennepeperextract. Bovendien stimuleert het je maag om alle ingrediënten goed te absorberen.
•    Inositol en choline zijn zogenaamde 'lipotropic factors' die de vetstofwisseling bevorderen.
•    Choline steunt de reinigende werking van je lever en draagt zo bij aan een normale vetstofwisseling.


HOE GEBRUIK IK AMISET AERO?

Je hoeft AMISET AERO maar 1x per dag in te nemen. Makkelijk! Neem 's ochtends 1 tablet bij het ontbijt. Wanneer je dit (bijna) dagelijks combineert met lichaamsbeweging zal het afvallen zichtbaar sneller gaan. Daarbij is het belangrijk om gezond te eten en meer dan 2 liter water per dag te drinken.


Citrus aurantium, groene thee, tyrosine, cellulose, choline, inositol, croscarmellose, siliciumdioxide, stearinezuur, magnesiumstearaat, cayennepeper, vegetarische glycerine, Coleus forkohlii, zwarte peper, vitamine B6, chroompicolinaat, beschermlaag: opadry orange.

Actieve stoffen per tablet:
Citrus aurantium         300 mg
synefrine                    18 mg
groene thee               250 mg
catechinepolyfenolen 95 mg
cafeïne                      20 mg
tyrosine                     200 mg
choline                      100 mg
inositol                      70 mg
cayennepeper           50 mg
zwarte peper            25 mg
vitamine B6              2 mg (ADH=142%)
chroom                    50 mcg (ADH=100%)


Bevat geen tarwe, gist, melk, synthetische kleur- of geurstoffen.
Geen vervanging voor een gevarieerd dieet en voldoende beweging.
Voedingssupplement ook geschikt voor vegetariërs.
?Buiten bereik van kinderen houden.ben nog aan het uittesten hoe goed ze werken :)Aero helpt mijn gewicht op peil te houden superIk heb nog niets gemerkt van de werking van dit product, maar dat kan wellicht ook niet. Verder zit het in een mooi potje dat handig te gebruiken is.Schrijf je in op onze nieuwsbrief

mis nooit meer iets. Laat die korting maar komen!

+31(0)20 435 00 00

klantenservice