BERRY BLASTER (30 DAGEN)

Per verpakking: 300 ml

Merk: Amiset

EAN: 8715799308115

Ondersteunt de reinigende werking van de lever

1 fles

€ 19.99

€ 16.69

Korting €3.30 / 17%

2 flessen

€ 39.98

€ 29.99

Korting €9.99 / 25%

6 flessen

€ 119.94

€ 79.99

Korting €39.95 / 33%

Unieke kenmerken

 • bevat geconcentreerde 100% natuurlijke plantenextracten 

 • ondersteunt de lever in het constant reinigen van het lichaam

 • helpt vet, overtollige vocht en afvalstoffen verwijderen

VOOR WIE IS BERRY BLASTER?

Iedereen kan AMISET BERRY BLASTER gebruiken.

Het product is bijzonder geschikt voor:

 • volwassenen 45+ die medicijnen innemen en vaker vermoeid zijn
 • volwassenen (alle leeftijden) die worstelen met overgewicht
 • volwassenen die extra ondersteuning willen bieden aan hun huid

Wanneer je veel van je lever vraagt, biedt het deze ondersteuning. Het is met name geschikt voor:

 • steun aan de lever bij het omgaan met medicijnen, alcohol en (te) vet eten
 • extra energie bij vermoeidheid
 • ondersteuning van de vetverbranding
 • het helpen van het lichaam bij het omgaan met medicijnen
 • betere beheersing van lichaamsgewicht
 • ondersteuning van de huid
 • dagelijks gebruik of reinigingskuur
WAAROM BERRY BLASTER VAN AMISET?

De sterke concentratie zorgt ervoor dat je 30 dagen met 1 fles doet. Door de lekkere, frisse zwartebessensmaak van deze detoxdrank, drinkt BERRY BLASTER aangenaam weg en staat het je niet tegen. Na enkele dagen zijn de effecten voelbaar en vaak ook zichtbaar.

"SCHONE LEVER, LEKKER LEVEN!"

BERRY BLASTER is een detoxdrank op basis van zwartebessen, vitamines, kruiden en andere voedingsstoffen. Het ondersteunt de werking van je lever, een van de belangrijkste organen voor het reinigen (ontgiften) van je lichaam. Daarnaast bevordert het de vetstofwisseling. Dit gaat het best wanneer je BERRY BLASTER voor je ontbijt drinkt.?


WAT DOET BERRY BLASTER?

Met AMISET BERRY BLASTER blaas je je lever schoon! Vanaf de eerste dag wordt de reinigende werking van de lever ondersteund en dat helpt om afvalstoffen uit je lichaam te verwijderen. Het geeft je energie bij vermoeidheid en steun bij het afvallen. De actieve ingrediënten in Berry Blaster zijn onder andere:

Mariadistel
(bevat silymarine) ondersteunt je lever. Wanneer je lever op volle toeren draait, is je lichaam minder geneigd om afvalstoffen en vetten op te slaan in de cellen onder je huid. En dat zie je!

Groenethee-extract (met ECGC) bevordert de vetstofwisseling. Een steun in je rug als je wilt afvallen.

Choline draagt bij aan een normale leverfunctie en vetstofwisseling.

HOE GEBRUIK IK AMISET BERRY BLASTER?

Maak 10 ml (1 dopje) BERRY BLASTER aan met een glas (kraan)water voor een lekkere detoxdrank.

Drink dit vóór het ontbijt.

1x per dag zo n lekkere detox is voldoende.

AMISET BERRY BLASTER kan iedere dag gebruikt worden. 

1 fles van 300 ml is genoeg voor 30 dagen.

Zwartebessenconcentraat, rietsuiker, mariadistel extract (met silymarine), groenethee-concentraat (met EGCG), paardenbloemextract, damiana-extract, taurine, choline (bitartraat), inositol, vitamine C, vitamine B3, zuurteregelaar: tri-natriumcitraat, conserveermiddel: kaliumsorbaat, zoetstof: stevia, vitamine B6.

Actieve stoffen per 10 ml dagdosering:
Mariadistel 500 mg / groene thee 150 mg / paardenbloem 100 mg / choline 100 mg* / vitamine C 40 mg (ADH=50%) / vitamine B3 8 mg (ADH=50%) / vitamine B6 1 mg (RV=72%).

Voedingswaarden per 10 ml portie:
Energie         60 kJ (15 kCal)
proteïne        0%
koolhydraten 3,7g, vet 0%.


AMISET BERRY BLASTER is een detoxproduct (voedingssupplement) met een complexe samenstelling van meerdere gestandaardiseerde plantenextracten, vitamines en nutriënten voor de stofwisseling (verbranding) die een krachtig effect op het lichaam kunnen hebben.

Dagelijks bewegen, gezond eten en voldoende water drinken blijven van belang.
Voedingssupplement ook geschikt voor vegetariërs.
Geen wisselwerkingen met geneesmiddelen en/of andere voedingssupplementen bekend.
Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen.
Na opening gekoeld bewaren.

Lees voor het kopen de aanwijzingen op de verpakking.

BERRY BLASTER is een EU geregistreerd handelsmerk.Dit product bevalt heel goed ik gebruik veel medicijnen en reinigt de levernHad het heel snel in huis,nIk raad het daarom ook anderen aan.Snel geleverd en kregen precies wat we vroegen, zelfs met iets extraIk kan de tijd niet terugdraaien, dus weet niet hoe ik me gevoeld zou hebben zonder Berry Blaster maar ik voel me heel goed!nNeem het iedere morgen in een glas lauw water en ben eigenlijk fitter dan ooit.nOndanks de griep die ik vorige week gehad heb, gewoon doorgewerkt nen was er snel vanaf.nHeb inmiddels 2 nieuwe flessen besteld en ontvangen.topproduct, geeft energie en werktSinds ik Berry blaster gebruikt voel ik dat ik meer energie heb .ben zeer tevreden met het product .gaat dit zeker vake t gebruikenSmaakt heerlijk en detox voor de lever !dit koop ik regelmatig en het bevalt me primaPRIMA SPUL WORDT ALLEEN STEDS IETSJE DUURDER . DA'S DAN JAMMER HET LEVEN IS AL DUUR GENOEGmet deze producht voel je echt goedik gebruik het al een aantal jarennhet is lekker en geeft een kick en het is goed voor je lijfIk gebruik Berry Blaster vanwege het gebruik van medicijnen. Voel mij daardoor fitter.Ik gebruik dit product al jaren en ik voel mij er erg goed bij! Het is elke ochtend een frisse start en nog lekker ook!Het product gebruik ik al jaren ,elke dag . Voel me er prima meeAl jaren gebruik ik Berry Blaster, maar nu vind ik als of het wateriger is van smaak , een mindere kwaliteit ? ??Ik voel me door het gebruik van Berry Blaster een heel stuk fijner.nMijn maag en buik voelen veel fijner aan. Ik heb er geen pijn meer aan.Door het gebruik van medicijnen ben ik Berry Blaster gaan gebruiken. Ik voel mij hierdoor wat minder snel moe.De eerste week is het even wennen aan de smaak maar erna is het best lekker en na mijn gevoel werkt het ook!Het geeft energie omdat het de werking van de lever ondersteunt.Erg goed en nog lekker ook je voelt je een stuk fitter door nnBerry Blaster dagelijks te gebruiken , in èèn woord super...!!Ik merk zeker verschil, had dit gekocht omdat ik de laatste maanden veel medicatie moest gebruiken en mijn lichaam nu weer wil reinigen. Mijn huid verbeterd aanzienlijk, ook voel ik mij fitter.Schrijf je in op onze nieuwsbrief

mis nooit meer iets. Laat die korting maar komen!

+31(0)20 435 00 00

klantenservice