COLLAGEM COLLAGEEN DRINK

Per verpakking: 100 gram

Merk: Amiset

EAN: 8715799308535

Collageen drink, helpt de huid te verstevigen

100 gram

€ 13.99

€ 10.00

Korting €3.99 / 29%

200 gram

€ 27.98

€ 20.99

Korting €6.99 / 25%

400 gram

€ 55.96

€ 36.99

Korting €18.97 / 34%

Unieke kenmerken

  • collageen houdt de huid (of andere weefsels) strak bij elkaar, de cellulaire productie wordt van binnenuit gevoed

  • natuurlijke samenstelling, ondersteunt de vorming van onderhuidse collageen-structuur van de huid

  • goed opneembaar gemicroniseerd collageen-hydrolysaat (uit zeevis) in een drink met natuurlijke sinaasappelsmaak

VOOR WIE IS AMISET COLLAGEM?

Amiset Collagem is op basis van viscollageen en ondersteunt de stevigheid van onderhuidse collageen. Het is geschikt voor:

  • mannen en vrouwen
  • een huid die dunner wordt (vanaf je 30e)
  • oudere, minder stevige huid
  • een huid die onvoldoende gehydrateerd is
  • sterke botten en tanden 


WAAROM COLLAGEM VAN AMISET?

Dit product bestaat voor 90% uit viscollageen. Dat is de hoogste kwaliteit collageen en wordt het best opgenomen door ons lichaam. Bovendien bevat het de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine C (80 mg). Door de poedervorm is het makkelijk oplosbaar in water en krijg je een lekkere, frisse sinaasappeldrank.

WAT IS COLLAGEEN?

Collageen zorgt ervoor dat je huid stevig blijft. Door trekken en bewegen van je gezicht ontstaan er fijne lijntjes in je huid. Ben je jong, dan heb je voldoende onderhuidse vezels (elastine en collageen) om dit te herstellen. Bij het ouder worden, wordt het herstel minder sterk en krijg je rimpeltjes. Collageen is een eiwit dat het lichaam zelf aanmaakt. De functie is om de huid (of andere weefsels) bij elkaar te houden. Er zijn meer dan 20 soorten, want het komt ook voor in botten, bloedvaten en tanden. Het lost niet op in water, trekt wel vocht aan en houdt dit ook vast. Het wordt niet van buitenaf door je huid opgenomen, maar doet van binnenuit z n werk. Boven de 30 raakt de aanmaak uit balans, wordt er meer afgebroken en wordt je huid slapper.

WAT DOET AMISET COLLAGEM?
Boven de 30 verliest de huid aan stevigheid en dat kan leiden tot rimpels en andere tekenen van veroudering. Crèmes gebruik je om de opperhuid te verzorgen, maar om iets aan de structuur te doen en je huid werkelijk te verstevigen, moet dat wel van binnenuit. Collagem doet dat. De werkzame ingrediënten zijn:

Viscollageen ondersteunt de vorming van collageen dat helpt om je huid te verstevigen, strakker te maken en beter in staat om vocht vast te houden. Het helpt ook mee aan de stevigheid van botten, bloedvaten en andere weefsels. Na enkele weken is de huid zichtbaar en merkbaar gezonder.

Vitamine C is een anti-oxidant die het lichaam beschermt tegen de schade door vrije radicalen. Deze beschadigen de huidcellen waardoor de collageen- en elastinevezels onder druk komen. Om veroudering tegen te gaan zijn zoveel mogelijk anti-oxidanten nodig. Groente en fruit en ook vis bevatten anti-oxidanten.


HOE GEBRUIK IK AMISET COLLAGEM?

Collagem is een poeder van voornamelijk collageen dat je gemengd met water drinkt. Doe 2 theelepels (10 gram) in minimaal 100 ml water voor een lekker drankje met een natuurlijke sinaasappelsmaak. Drink iedere dag 1 glas. 1 pot is genoeg voor 10 dagen.

Gemicroniseerd collageenhydrolysaat (uit zeevis), citroenzuur, natuurlijke smaakstoffen (sinaasappelsmaak), bètacaroteen, vitamine C, zoetstof: sucralose, tricalciumfosfaat.

Voedingssupplement met zoetstof geschikt voor volwassenen.


Voedingswaarden per 100 g/10 g portie:
energie 1493 kJ (373 kCal)/149 kJ (37 kCal), proteïne 92 g/9,2 g. Koolhydraten 0% en vet 0%.


Koel, droog en dicht bewaren.

Bevat geen tarwe, gist, melk, lactose, synthetische kleur- of geurstoffen.

Geen vervanging voor een gevarieerd dieet en voldoende beweging. Buiten bereik van kinderen houden.

COLLAGEM is een geregistreerd handelsmerk.
heel erg tevreden merk het verschil en voel me beter ga weer collagen bestellenGoed product, die bij dagelijks gebruik uw huid jonger laat uitzien, wat elastischer.Ik gebruik Amiset collagem vanaf 2 jaar. Hij baoudt in goed zijnt smaakt is de best tegen anderen collageen pruduct. Ik vindt zijn prijs betaalbaar ok. Ik beveel aan iedereen boven 30 jaar, met glucosamine en extra vitemine C+ multivitamine,als, eimand heeft gewricht klachten. Onder geregeld innemen maandelijks lang is de best tegen ouderdom klachten van huid.ben er zeer tevreden over ik merk dat het werkt zal zeker meer bestellen.Ik gebruik het nu al een paar maanden en heb het idee dat mijn huid wel wat strakker is. Mijn rimpeltjes zijn niet verdwenen maar de grovere zijn wel wat fijner geworden. De smaak is ff wennen maar valt uiteindelijk reuze mee door dat er een sinasappelsmaak aan zit. Ik ben zeer tevreden.Ben heel tevreden met Collagem .. smaakt ook nog niet smerig .. ik merk t aan mijn huid .. dit is 5e potje .. en heel gezond .. dus ik blijf t gewoon gebruiken ...Ik vind het verschrikkelijk vies, drink het kokhalzend op. Maar ik vind mijn huid wel verbeterd . Mooiere teint en minder droog.Ik heb de indruk dat, sinds ik collagem gebruik, de pijn en het gekraak in nek en schouders serieus verminderd is.Ik gebruik het nu een aantal weken dagelijks, ik merk dat mijn diepe rimpels wat minder zijn geworden en mijn huid wat elastischer word. nIk ben er zeer tevreden mee en heb weer 2 potten besteld.huid is beter en gladder minder droogHet smaakt niet zo lekker maar mijn huid is stevigerIk begin nu aan m'n 3e pot collagem .. tot nu toe ben ik tevreden .. blijf ermee doorgaan omdat t voor t hele lijf goed is .. ook voor botten .. ik voel mij er goed bij ..Gebruik het nu ongeveer een jaar, niemand ziet mij mijn 70 jaar aan.goed produkt gebruik het al 3 mnd goed resultaatIk heb het product in eerste instantie gratis ontvangen. Heb het uitgeprobeerd en kreeg na 2 weken regelmatig gebruik direct complimenten. Ik zie geen vermindering qua rimpels wat wel opvallend is een jeugdiger uitstraling. Het vaakst gezegd is dat ik continue lijk te stralen. Heb het product nu zelf gekocht en ga het voor een langduriger periode gebruiken om te zien wat er gebeurt. Het is gemakkelijk voor gebruik en de smaak is goed te doen.Dit is de tweede keer dat ik dit product heb. Eerste keer was ik heel tevreden. Nu iets minder, omdat er wat teveel (vis?)-geur/smaak overblijft.Heel goed,collagem werkt prima,bedankt☺Ik ben 69 en mijn schoonheidsspecialiste vind mijn huid mooi.Gemakkelijk product om te gebruiken ,goede afhandeling van bestelling

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

mis nooit meer iets. Laat die korting maar komen!

+31(0)20 435 00 00

klantenservice