TRIBEX FOR MEN 28+

Per verpakking: 60 tabletten

Merk: Amiset

EAN: 8715799308757

Helpt je meer kracht uit je lichaam halen

60 tabletten

€ 19.99

€ 18.99

Korting €1.00 / 5%

240 tabletten

€ 79.96

€ 69.99

Korting €9.97 / 12%

720 tabletten

€ 239.99

€ 149.99

Korting €90.00 / 38%

Unieke kenmerken

  • voor mannen boven de 28 jaar die er jong en strak uit blijven zien en iedere week actief blijven

  • bevat actieve plantenextracten en hoogwaardige vitaminen, mineralen en nutrieinten

  • helpt je meer kracht uit je lichaam halen tijdens traiiningen, verbetert de lichamelijke vitaliteit

MINDER VET OF MEER SPIEREN?

Mannen boven de 28 jaar kunnen er jong en strak uit blijven zien. Voorwaarde is wel dat zij hun voeding, trainingsschema en levensstijl zeer goed in de gaten houden. Er is tegenwoordig enorm veel bekend over wat goed werkt als je iets ouder geworden bent.


TRIBEX is een complexe samenstelling met name geschikt voor:

  • mannen boven de 28 jaar die jong en fit willen blijven en voldoende bewegen
  • intensieve bodybuilders, krachtsporters, vechtsporters en fitnessers
  • actieve senioren 55+ die hun spiermassa op peil willen houden
  • mannen die aan zijn lichaam(sfuncties) verandering in de testosteronspiegel merkt


(advertentie)
WAAROM TRIBEX VAN AMISET?

AMISET TRIBEX is een 'testosteron-support'-product (voedingssupplement) met een complexe samenstelling van meerdere gestandaardiseerde plantenextracten, vitaminen en nutriënten voor de productie van hormonen die een krachtig effect op het lichaam kunnen hebben.

WAT IS TRIBEX?

TRIBEX is een voedingssupplement op basis van diverse kruiden die ook in de Ayurvedische geneeskunde gebruikt worden. Het helpt mannen om meer kracht uit hun lijf te halen, meer energie te hebben en een jong gevoel.


WAT DOET TRIBEX?

TRIBEX ondersteunt mannen boven de 28 bij het in stand houden van hun testosteronspiegel, de mannelijke vruchtbaarheid, aanmaak van nieuwe cellen en weefsel en helpt bij de opbouw van lichaamseiwitten (spiergroei) door de complexe samenstelling met o.a. de volgende stoffen:

Tribulus terrestris verhoogt de potentie, helpt je meer kracht uit je lichaam halen tijdens traiiningen wat o.a. zorgt voor extra spiergroei.

Muira puama wordt in Zuid-Amerika van oudsher gebruikt als algemeen middel, vaak in de vorm van thee, bij vermoeidheid en een gebrek aan lust. Zowel de bast als de wortel van deze plant wordt gebruikt.

Avena sativa heeft een kalmerend effect op de zenuwen en verbetert de stemming.

Panax ginseng wordt al eeuwenlang in de traditionele Chinese geneeskunst gebruikt. Het is vooral populair omdat het de mentale en lichamelijke vitaliteit verbetert. Ginseng is adaptogeen, dat wil zeggen dat het de bijnieren ondersteunt zodat het lichaam beter om kan gaan met psychische en lichamelijke stress. Dit effect van ginseng heeft het ook populair gemaakt bij sporters die hun prestaties willen verbeteren.

Zink is van belang bij opbouw en onderhoud van spieren en ondersteunt het testosterongehalte. Ondersteunt ook de mannelijke vruchtbaarheid en de productie van zaadcellen.

HOE GEBRUIK IK TRIBEX?

Neem 1 - 2 tabletten bij je ontbijt.

Let daarbij dagelijks op je voeding en zorg voor voldoende eiwitten (kip, vlees, vis en eiwitshakes), groente en fruit.

Blijf actief sporten en neem voldoende nachtrust.

1 verpakking met 60 tabletten is voldoende voor minstens 1 maand.

(één dagdosering / 2 tabletten):

Tribulus terrestris 1000 mg, muira puama 1000 mg, avena sativa 250 mg, cellulose, panax ginseng 100 mg, croscarmellose, magnesiumstearaat, silicium, stearaatzuur, zink(citraat) 20 mg (ADH=200%), vegetarische glycerine, opadry lichtblauw.

AMISET producten bevatten actieve gestandardiseerde plantenextracten en hoogwaardige vitaminen, mineralen en nutrie¨nten voor de stofwisseling die een krachtig effect op het lichaam kunnen hebben. TRIBEX bevat in het bijzonder een complex van krachtige Ayurvedische plantenextracten voor je welzijn, weerstand en hormoonspiegel – aangevuld met zink (citraat) 10 mg* om de productie van testosteron op peil te houden*.

Neem 1 - 2 tabletten bij het ontbijt en ondersteun je lichaam regelmatig met proteinerijke snacks
en maaltijden voor extra spiergroei.

Geen vervanging voor een gevarieerd dieet. Voedingssupplement ook geschikt voor vegetariërs. Buiten bereik van kinderen houden. TRIBEX is een geregistreerd handelsmerk.Tribex geeft mij een goed gevoel , ik voel me fitter , recupereer sneller en voel me beter . Ik ben ook wat afgevallen zonder verlies aan spiermassa .Ik merk duidelijk het verschil of het het wel if niet gebruik.nEigenlijk wilde ik ermee stoppen, maar binnen een week voelde ik me ouder , strammer en nam mijn libido af.nMeteen nieuwe besteld en voel me weer als herboren!!Goed product na twee weken meer energie en een hoger libidoIk ben een man van 56, train in de sportschool niet te zwaar, focus op cardio en neem 1 tablet per dag. Nu na 14 dagen merk ik nog niet veel verschil. Ben van plan om op te schalen naar 2 tabletten maar weet niet wat het effect dan zal zijn op prostaat etc.Meer power . Goed product doet wat het moet doen. Bij twijfel gewoon proberen. En je zult het merken.I think this thing works, and good even. It's a bit hard to say whether it's all in my head.. but it works with me and I love to feel this extra energy in me. I'm gonna get myself some more of this and keep it up for a while. I think it is good to do it a bit on and off, so I would recommend quitting for a while and then when you feel like it put it on again. At least that's what I do, I would say always feel yourself and decide whether it's for you or not. I have used it for about a year now, on and off as I said, and I love it.nCheers to allNog maar even in gebruik. Nog geen oordeelAcurate and on time deliveredTop spul, doet wat het moet doen, ik merk progressie met mijn krachttrainning.nIk weet nu al, wat mijn volgende bestelling is, als ze op zijn.......de blauwe pilletjesik had mijn twijfels toen ik dit product langs zag komen op internet,maar ntot op heden ben ik zeer tevreden met dit product.nvriendelijke groet martin.goed product merkbaat maar 2 wekenGoede en snelle levering, makkelijk in te nemen. Heb wel het idee dat je er fitter door bent.Sinds ik 5 jaar geleden tribex heb gebruik Ik voel fit en Jong , en mijn libido is constant hoog, mijn partner heel erg blij mee ik zou Manen boven de 30 tribex aanraden om tribex te gebruikenGoed product en snelle levering ,duidelijke website.Schrijf je in op onze nieuwsbrief

mis nooit meer iets. Laat die korting maar komen!

+31(0)20 435 00 00

klantenservice