TRIBEX FOR MEN 28+

Per verpakking: 60 tabletten

Merk: Amiset

EAN: 8715799308757

Mannen, haal meer kracht uit je lichaam!

60 tabletten

€ 21.99

€ 18.99

Korting €3.00 / 14%

240 Tabletten

€ 87.96

€ 69.99

Korting €17.97 / 20%

720 tabletten

€ 263.88

€ 149.99

Korting €113.89 / 43%

Unieke kenmerken

  • voor mannen boven de 28 jaar die er jong en strak uit blijven zien en iedere week actief blijven

  • bevat actieve plantenextracten en hoogwaardige vitaminen, mineralen en nutrieinten

  • helpt je meer kracht uit je lichaam halen tijdens traiiningen, verbetert de lichamelijke vitaliteit

MINDER VET OF MEER SPIEREN?

Mannen boven de 28 jaar kunnen er jong en strak uit blijven zien. Voorwaarde is wel dat zij hun voeding, trainingsschema en levensstijl zeer goed in de gaten houden. Er is tegenwoordig enorm veel bekend over wat goed werkt als je iets ouder geworden bent.

TRIBEX is een complexe samenstelling met name geschikt voor:

  • mannen boven de 28 jaar die jong en fit willen blijven en voldoende bewegen
  • intensieve bodybuilders, krachtsporters, vechtsporters en fitnessers
  • actieve senioren 45+ die hun spiermassa op peil willen houden
  • mannen die aan zijn lichaam(sfuncties) verandering in de hormoonspiegels merkt


(advertentie)

 WAAROM TRIBEX VAN AMISET?

AMISET TRIBEX is een 'testosteron-support'-product (voedingssupplement) met een complexe samenstelling van meerdere gestandaardiseerde plantenextracten, vitaminen en nutriënten voor de productie van hormonen die een krachtig effect op het lichaam kunnen hebben.

WAT IS TRIBEX?

TRIBEX is een voedingssupplement op basis van diverse kruiden die ook in de Ayurvedische geneeskunde gebruikt worden. Het helpt mannen om meer kracht uit hun lijf te halen, meer energie te hebben en een jong gevoel.


WAT DOET TRIBEX?

TRIBEX ondersteunt mannen boven de 28 bij het in stand houden van hun hormoonspiegels, de mannelijke vruchtbaarheid, aanmaak van nieuwe cellen en weefsel en helpt bij de opbouw van lichaamseiwitten (spiergroei) door de complexe samenstelling met o.a. de volgende stoffen:

Tribulus terrestris verhoogt de potentie, helpt je meer kracht uit je lichaam halen tijdens traiiningen wat o.a. zorgt voor extra spiergroei.

Muira puama wordt in Zuid-Amerika van oudsher gebruikt als algemeen middel, vaak in de vorm van thee, bij vermoeidheid en een gebrek aan lust. Zowel de bast als de wortel van deze plant wordt gebruikt.

Avena sativa heeft een kalmerend effect op de zenuwen en verbetert de stemming.

Panax ginseng wordt al eeuwenlang in de traditionele Chinese geneeskunst gebruikt. Het is vooral populair omdat het de mentale en lichamelijke vitaliteit verbetert. Ginseng is adaptogeen, dat wil zeggen dat het de bijnieren ondersteunt zodat het lichaam beter om kan gaan met psychische en lichamelijke stress. Dit effect van ginseng heeft het ook populair gemaakt bij sporters die hun prestaties willen verbeteren.

Zink is van belang bij opbouw en onderhoud van spieren en ondersteunt de productie van mannelijke hormonen. Ondersteunt ook de mannelijke vruchtbaarheid en de productie van zaadcellen.

HOE GEBRUIK IK TRIBEX?

Neem 1 - 2 tabletten bij je ontbijt.

Let daarbij dagelijks op je voeding en zorg voor voldoende eiwitten (kip, vlees, vis en eiwitshakes), groente en fruit.

Blijf actief sporten en neem voldoende nachtrust.

1 verpakking met 60 tabletten is voldoende voor minstens 1 maand.

(één dagdosering / 2 tabletten):

Tribulus terrestris 1000 mg (gestandardiseerde concentraat met saponinen en protodioscin), Muira puama 500 mg (met muirapuamine), maltodextrine, cellulose, Avena sativa 120 mg, croscarmellose, povidone, Panax ginseng 50 mg, silicium, stearaatzuur, zink(gluconaat) 20 mg (ADH=200%), titaniumdioxide, triacetine, ethylcellulose, indigo, kaliumsorbaat.

AMISET producten bevatten actieve gestandardiseerde plantenconcentraten en hoogwaardige vitaminen, mineralen en nutrie¨nten voor de stofwisseling die een krachtig effect op het lichaam kunnen hebben. TRIBEX bevat in het bijzonder een complex van krachtige Ayurvedische plantenextracten voor je welzijn, weerstand en hormoonspiegel – aangevuld met zink (citraat) 10 mg* om de productie van testosteron op peil te houden*.

Neem 1 - 2 tabletten bij het ontbijt en ondersteun je lichaam regelmatig met proteinerijke snacks
en maaltijden voor extra spiergroei.

Geen vervanging voor een gevarieerd dieet. Voedingssupplement ook geschikt voor vegetariërs. Buiten bereik van kinderen houden. 

TRIBEX is een geregistreerd handelsmerk.Het product is uitstekend!het is niet de eerste keer dat ik dit product gebruikt ik ben er zeer tevreden van neem het nu weer enkele dagen het duurt wek 8 dagen voor je resultaat ziet nje moet wel voor een goed resultaat eerst op dieet gaan iemand met een vet persentage van 30% zal langer moeten wachten op resultaatIk voel me gezonder en fitter als iemand van 15 jaar jonger.Eerlijk gezegd verwacht ik er veel meer van, ik slik nog even door maar merk nog niet zoveel.nDus niet echt een aanrader.ik gebruik Tribex nu reeds langere tijd en voel mij er zeer goed mee.nmeer energie en kracht .Het doet wat het zegt. Het lichaam moest wel even wennen wat uiteindelijk bij 2 pillen een moeilijk in slaap komen opleverde maar uiteindelijk gaat dit ook over. Je mannelijkheid wordt hard als steen :-) en je energie met het sporten gaat omhoog! Dus prima allemaal!Dit product geeft je meer energie. Je bent levenslustiger en daarnaast verhoogt het tevens je libido. Prima en aan te bevelen voor 50+Het preparaat werkt naar mijn gevoel voldoende, waarvoor het bedoeld is.Ik gebruik het nu een maand, ik sport 5 keer in de week. Kracht en cardio. nTevens consumeer ik veel eiwitten.nTevens gebruik ik dus Tribex , ik meem zelf 2 in de ochtend en 2 tabs in de middaguren of avond. nHet werkt zeker. Mijn libido is gestegen,nIk merk ook dat ik gespierder ben geworden, ik ben er zeker blij mee.Er word harder over geschreven en positieve reacties n Maar het is niet het ei van Columbianvar mijn sporten wel meer kracht nik ben er toch wel blij mee okn2tab. per dag smorgens de door bloeding nVan het klokhuis is goed.nTevreden!!!Onlangs ben ik gestart met Tribex, daar ik door mijn leeftijd wat meer problemen kreeg rond spierbehoud. Nu vragen mijn vrienden of ik gezien de positieve veranderingen veel tijd doorbreng in de fitness. Dat is niet zo, daar ik vooral veel uren doorbreng met danstraining.Ik gebruik al vele jaren , tot volle tevredenheid , dit fantastisch product !Na een week komt de werking!!!!1 dood is te weinig om zekere advies te hebben maar het blijkt een goed produkt te zijnTribex is voor mij als 59 jarige man, een prima product, ik had voor die tijd altijd minder energie en kracht, en dat is nu veel beterder geworden!nVoor mij helemaal top!Aangezien ik niet meer de jongste ben en nog dagelijks zwaar werk moet verzetten ben ik erg blij met dit product en de aanvulling die het mijn lichaam geeft die het nodig is...

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

mis nooit meer iets. Laat die korting maar komen!

+31(0)20 435 00 00

klantenservice