TRIBEX

Per verpakking: 60 tabletten

Merk: Amiset

EAN: 8715799308757

Optimaliseert de hormoonspiegel

60 tabletten

€ 19.99

€ 18.99

Korting €1.00 / 5%

240 tabletten

€ 79.96

€ 69.99

Korting €9.97 / 12%

720 tabletten

€ 239.99

€ 149.99

Korting €90.00 / 38%

Unieke kenmerken

  • + spierkracht + energie + libido + gemoedstoestand

  • fit en gespierd ouder worden

  • extra aanbevolen voor sporters en senioren

VOOR WIE IS AMISET TRIBEX?

TRIBEX, een testosteron-support-product, is een voedingssupplement voor mannen en met name geschikt voor:
•    Mannen boven de 28 die jong en fit willen blijven.
•    Bodybuilders, krachtsporters, vechtsporters en fitnessers.
•    Senioren die hun spiermassa op peil willen houden.
•    Iedereen die aan zijn lichaam(sfuncties) verandering in de testosteronspiegel merkt.

WAAROM TRIBEX VAN AMISET?

Tegenwoordig kunnen mannen 28+ er nog jong en strak uit blijven zien als ze hun voeding, trainingsschema en levenswijze maar goed in de gaten houden. Wij weten inmiddels enorm veel over wat werkt. AMISET TRIBEX is een 'testosteron-support'-product (voedingssupplement) met een complexe samenstelling van meerdere gestandaardiseerde plantenextracten, vitaminen en nutriënten voor de productie van hormonen die een krachtig effect op het lichaam kunnen hebben.


WAT IS TRIBEX?

TRIBEX is een voedingssupplement op basis van diverse kruiden die ook in de Ayurvedische geneeskunde gebruikt worden. Het helpt mannen om meer kracht uit hun lijf te halen, meer energie te hebben en een jong gevoel.

WAT DOET AMISET TRIBEX?

AMISET TRIBEX ondersteunt mannen boven de 28 bij: in stand houden van hun testosteronspiegel, vruchtbaarheid, aanmaak van nieuwe cellen en weefsel en helpt bij de opbouw van lichaamseiwitten (spiergroei) door de complexe samenstelling met o.a. de volgende stoffen:
•    Tribulus terrestris verhoogt de potentie, stimuleert de aanmaak van testosteron, ondersteunt extra spiergroei, beschermt tegen vrije radicalen, verlaagt de bloeddruk en helpt bij aandoeningen aan de urinewegen.
•    Muira puama wordt in Zuid-Amerika van oudsher gebruikt als algemeen middel, vaak in de vorm van thee, bij vermoeidheid en een gebrek aan lust. Zowel de bast als de wortel van deze plant wordt gebruikt.
•    Avena sativa heeft een kalmerend effect op de zenuwen en verbetert de stemming.
•    Panax ginseng wordt al eeuwenlang in de traditionele Chinese geneeskunst gebruikt. Het is vooral populair omdat het de mentale en lichamelijke vitaliteit verbetert. Ginseng is adaptogeen, dat wil zeggen dat het de bijnieren ondersteunt zodat het lichaam beter om kan gaan met psychische en lichamelijke stress. Dit effect van ginseng heeft het ook populair gemaakt bij sporters die hun prestaties willen verbeteren.
•    Magnesium ondersteunt herstel na lichamelijke inspanningen.
•    Zink is van belang bij opbouw en onderhoud van spieren en ondersteunt het testosterongehalte.


HOE GEBRUIK IK AMISET TRIBEX?

Neem 1-2 tabletten bij je ontbijt. Let daarbij dagelijks op je voeding en zorg voor voldoende eiwitten (kip, vlees, vis en eiwitshakes), groente en fruit. Blijf actief sporten en neem voldoende nachtrust. 1 pot is voldoende voor minstens 1 maand.


Een dagdosering = 2 tabletten en bevat:
Tribulus terrestris 1000 mg, muira puama 1000 mg, avena sativa 250 mg, cellulose, panax ginseng 100 mg, croscarmellose, magnesiumstearaat, silicium, stearaatzuur, zink(citraat) 20 mg (ADH=200%), vegetarische glycerine, opadry lichtblauw.

Voedingssupplement ook geschikt voor vegetariërs.

TRIBEX is een geregistreerd handelsmerk.Goed product! Helpt mij om mijn spiermassa te behouden en een energiek gevoel te behouden.Het doet wat het moet doen. Heb er alleen profijt van. Top productSchrijf je in op onze nieuwsbrief

mis nooit meer iets. Laat die korting maar komen!

+31(0)20 435 00 00

klantenservice