TRIBEX FOR MEN 28+

Per verpakking: 60 tabletten

Merk: Amiset

EAN: 8715799308757

Mannen, haal meer kracht uit je lichaam!

60 tabletten

€ 19.99

€ 18.99

Korting €1.00 / 5%

240 tabletten

€ 79.96

€ 69.99

Korting €9.97 / 12%

720 tabletten

€ 239.99

€ 149.99

Korting €90.00 / 38%

Unieke kenmerken

  • voor mannen boven de 28 jaar die er jong en strak uit blijven zien en iedere week actief blijven

  • bevat actieve plantenextracten en hoogwaardige vitaminen, mineralen en nutrieinten

  • helpt je meer kracht uit je lichaam halen tijdens traiiningen, verbetert de lichamelijke vitaliteit

MINDER VET OF MEER SPIEREN?

Mannen boven de 28 jaar kunnen er jong en strak uit blijven zien. Voorwaarde is wel dat zij hun voeding, trainingsschema en levensstijl zeer goed in de gaten houden. Er is tegenwoordig enorm veel bekend over wat goed werkt als je iets ouder geworden bent.


TRIBEX is een complexe samenstelling met name geschikt voor:

  • mannen boven de 28 jaar die jong en fit willen blijven en voldoende bewegen
  • intensieve bodybuilders, krachtsporters, vechtsporters en fitnessers
  • actieve senioren 55+ die hun spiermassa op peil willen houden
  • mannen die aan zijn lichaam(sfuncties) verandering in de hormoonspiegels merkt


(advertentie)
WAAROM TRIBEX VAN AMISET?

AMISET TRIBEX is een 'testosteron-support'-product (voedingssupplement) met een complexe samenstelling van meerdere gestandaardiseerde plantenextracten, vitaminen en nutriënten voor de productie van hormonen die een krachtig effect op het lichaam kunnen hebben.

WAT IS TRIBEX?

TRIBEX is een voedingssupplement op basis van diverse kruiden die ook in de Ayurvedische geneeskunde gebruikt worden. Het helpt mannen om meer kracht uit hun lijf te halen, meer energie te hebben en een jong gevoel.


WAT DOET TRIBEX?

TRIBEX ondersteunt mannen boven de 28 bij het in stand houden van hun hormoonspiegels, de mannelijke vruchtbaarheid, aanmaak van nieuwe cellen en weefsel en helpt bij de opbouw van lichaamseiwitten (spiergroei) door de complexe samenstelling met o.a. de volgende stoffen:

Tribulus terrestris verhoogt de potentie, helpt je meer kracht uit je lichaam halen tijdens traiiningen wat o.a. zorgt voor extra spiergroei.

Muira puama wordt in Zuid-Amerika van oudsher gebruikt als algemeen middel, vaak in de vorm van thee, bij vermoeidheid en een gebrek aan lust. Zowel de bast als de wortel van deze plant wordt gebruikt.

Avena sativa heeft een kalmerend effect op de zenuwen en verbetert de stemming.

Panax ginseng wordt al eeuwenlang in de traditionele Chinese geneeskunst gebruikt. Het is vooral populair omdat het de mentale en lichamelijke vitaliteit verbetert. Ginseng is adaptogeen, dat wil zeggen dat het de bijnieren ondersteunt zodat het lichaam beter om kan gaan met psychische en lichamelijke stress. Dit effect van ginseng heeft het ook populair gemaakt bij sporters die hun prestaties willen verbeteren.

Zink is van belang bij opbouw en onderhoud van spieren en ondersteunt de productie van mannelijke hormonen. Ondersteunt ook de mannelijke vruchtbaarheid en de productie van zaadcellen.

HOE GEBRUIK IK TRIBEX?

Neem 1 - 2 tabletten bij je ontbijt.

Let daarbij dagelijks op je voeding en zorg voor voldoende eiwitten (kip, vlees, vis en eiwitshakes), groente en fruit.

Blijf actief sporten en neem voldoende nachtrust.

1 verpakking met 60 tabletten is voldoende voor minstens 1 maand.

(één dagdosering / 2 tabletten):

Tribulus terrestris 1000 mg, muira puama 1000 mg, avena sativa 250 mg, cellulose, panax ginseng 50 mg, croscarmellose, magnesiumstearaat, silicium, stearaatzuur, zink(citraat) 20 mg (ADH=200%), vegetarische glycerine, opadry lichtblauw.

AMISET producten bevatten actieve gestandardiseerde plantenextracten en hoogwaardige vitaminen, mineralen en nutrie¨nten voor de stofwisseling die een krachtig effect op het lichaam kunnen hebben. TRIBEX bevat in het bijzonder een complex van krachtige Ayurvedische plantenextracten voor je welzijn, weerstand en hormoonspiegel – aangevuld met zink (citraat) 10 mg* om de productie van testosteron op peil te houden*.

Neem 1 - 2 tabletten bij het ontbijt en ondersteun je lichaam regelmatig met proteinerijke snacks
en maaltijden voor extra spiergroei.

Geen vervanging voor een gevarieerd dieet. Voedingssupplement ook geschikt voor vegetariërs. Buiten bereik van kinderen houden. 

TRIBEX is een geregistreerd handelsmerk.Is een goed produkt aanbevolen voor 50 plussersIs een goed produkt aanbevolen voor 50 plussersEen bron van energie en zelfvertrouwenVoel me fitter en sterker!nKrachtsport erbij en mijn lichaam lijkt weer jonger en strakker!na gebruik van de tabletten in twee a drie weken tijd merk ik wel dat ik meer energie krijg. over het algemeen goed product. Begon eerst met een tablet en later opgevoerd naar twee tabletten.Tribex: veel over gehoord maar nooit geprobeerd. Dus als 54er een paar potten aangeschaft via vitamins.nl. En daar heb ik geen spijt van! Met dit product krijgen je een energieoppepper en trainen gaat makkelijker en krachtiger. De eerste week sliep ik iets minder goed op dosering van 2 pillen. Met 1 tablet had ik daar geen last meer van terwijl de positieve effecten bleven. Fijne bijkomstigheid: je wordt er een beetje horny van. Dat wordt dus nog een lange hete zomer dankzij jullie! Kortom: ik ben blij en kan tribex zeker aanraden!wat het bedrijf betreft heel snelle levering en het product werkt althans dat is mijn bevindingTRIBEX geeft mij een energiek , goed gevoel .nIk herstel vlugger na zware inspanningen en ik presteer beter !geeft meer energie en volumme aan de spierenEnergieker en meer gemotiveerderik werd wel fitter en sterker, maar hield ook veel vocht vast. dat was dus niet de bedoeling.Goed product dat precies doet wat het zegt. TopHet is inderdaad werkt goed maar eenbeeje duur en 2 pilletje per dag moet nemen om goede resultaten te krijgenDit product werkt echt goed. Ik sport veel en heb het gevoel dat mijn kracht nadat ik dit ben gaan gebruiken is toegenomen.Snelle en correcte levering.Doet wat het moet doen. Snelle leveringTevreden van de resultaten. Nog niet zolang meebezig :)In het begin stond ik wat sceptisch over maar naar enkele weken innamen ben ik aangenaam verrast.nIk iedere morgen en middag 1 tablet en 1 uur voor de inspanning terug 1 wat een boost1 x daags maar merk er weinig of niks van...eens kijken of er verschil is als ze op zijn...

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

mis nooit meer iets. Laat die korting maar komen!

+31(0)20 435 00 00

klantenservice