TRIBEX FOR MEN 28+

Per verpakking: 60 tabletten

Merk: Amiset

EAN: 8715799308757

Mannen, haal meer kracht uit je lichaam!

60 tabletten

€ 19.99

€ 18.99

Korting €1.00 / 5%

240 tabletten

€ 79.96

€ 69.99

Korting €9.97 / 12%

720 tabletten

€ 239.99

€ 149.99

Korting €90.00 / 38%

Unieke kenmerken

  • voor mannen boven de 28 jaar die er jong en strak uit blijven zien en iedere week actief blijven

  • bevat actieve plantenextracten en hoogwaardige vitaminen, mineralen en nutrieinten

  • helpt je meer kracht uit je lichaam halen tijdens traiiningen, verbetert de lichamelijke vitaliteit

MINDER VET OF MEER SPIEREN?

Mannen boven de 28 jaar kunnen er jong en strak uit blijven zien. Voorwaarde is wel dat zij hun voeding, trainingsschema en levensstijl zeer goed in de gaten houden. Er is tegenwoordig enorm veel bekend over wat goed werkt als je iets ouder geworden bent.


TRIBEX is een complexe samenstelling met name geschikt voor:

  • mannen boven de 28 jaar die jong en fit willen blijven en voldoende bewegen
  • intensieve bodybuilders, krachtsporters, vechtsporters en fitnessers
  • actieve senioren 55+ die hun spiermassa op peil willen houden
  • mannen die aan zijn lichaam(sfuncties) verandering in de hormoonspiegels merkt


(advertentie)
WAAROM TRIBEX VAN AMISET?

AMISET TRIBEX is een 'testosteron-support'-product (voedingssupplement) met een complexe samenstelling van meerdere gestandaardiseerde plantenextracten, vitaminen en nutriënten voor de productie van hormonen die een krachtig effect op het lichaam kunnen hebben.

WAT IS TRIBEX?

TRIBEX is een voedingssupplement op basis van diverse kruiden die ook in de Ayurvedische geneeskunde gebruikt worden. Het helpt mannen om meer kracht uit hun lijf te halen, meer energie te hebben en een jong gevoel.


WAT DOET TRIBEX?

TRIBEX ondersteunt mannen boven de 28 bij het in stand houden van hun hormoonspiegels, de mannelijke vruchtbaarheid, aanmaak van nieuwe cellen en weefsel en helpt bij de opbouw van lichaamseiwitten (spiergroei) door de complexe samenstelling met o.a. de volgende stoffen:

Tribulus terrestris verhoogt de potentie, helpt je meer kracht uit je lichaam halen tijdens traiiningen wat o.a. zorgt voor extra spiergroei.

Muira puama wordt in Zuid-Amerika van oudsher gebruikt als algemeen middel, vaak in de vorm van thee, bij vermoeidheid en een gebrek aan lust. Zowel de bast als de wortel van deze plant wordt gebruikt.

Avena sativa heeft een kalmerend effect op de zenuwen en verbetert de stemming.

Panax ginseng wordt al eeuwenlang in de traditionele Chinese geneeskunst gebruikt. Het is vooral populair omdat het de mentale en lichamelijke vitaliteit verbetert. Ginseng is adaptogeen, dat wil zeggen dat het de bijnieren ondersteunt zodat het lichaam beter om kan gaan met psychische en lichamelijke stress. Dit effect van ginseng heeft het ook populair gemaakt bij sporters die hun prestaties willen verbeteren.

Zink is van belang bij opbouw en onderhoud van spieren en ondersteunt de productie van mannelijke hormonen. Ondersteunt ook de mannelijke vruchtbaarheid en de productie van zaadcellen.

HOE GEBRUIK IK TRIBEX?

Neem 1 - 2 tabletten bij je ontbijt.

Let daarbij dagelijks op je voeding en zorg voor voldoende eiwitten (kip, vlees, vis en eiwitshakes), groente en fruit.

Blijf actief sporten en neem voldoende nachtrust.

1 verpakking met 60 tabletten is voldoende voor minstens 1 maand.

(één dagdosering / 2 tabletten):

Tribulus terrestris 1000 mg, muira puama 1000 mg, avena sativa 250 mg, cellulose, panax ginseng 100 mg, croscarmellose, magnesiumstearaat, silicium, stearaatzuur, zink(citraat) 20 mg (ADH=200%), vegetarische glycerine, opadry lichtblauw.

AMISET producten bevatten actieve gestandardiseerde plantenextracten en hoogwaardige vitaminen, mineralen en nutrie¨nten voor de stofwisseling die een krachtig effect op het lichaam kunnen hebben. TRIBEX bevat in het bijzonder een complex van krachtige Ayurvedische plantenextracten voor je welzijn, weerstand en hormoonspiegel – aangevuld met zink (citraat) 10 mg* om de productie van testosteron op peil te houden*.

Neem 1 - 2 tabletten bij het ontbijt en ondersteun je lichaam regelmatig met proteinerijke snacks
en maaltijden voor extra spiergroei.

Geen vervanging voor een gevarieerd dieet. Voedingssupplement ook geschikt voor vegetariërs. Buiten bereik van kinderen houden. 

TRIBEX is een geregistreerd handelsmerk.Tribex ondersteunt bij inspanning, het geeft voelbaar meer kracht en zorgt voor meer spierontwikkeling.Neem 2 tabletten in de ochtend !nWerkt zeker.nGeeft een fijne energie en zorgt voor een goede testostron ondersteuning.nnTijdens het trainen voel je de pomp !nEn zorgt voor een goede hardheid en droge spieren.nnLeeftijd 44 dus zeer tevreden.nnEen aanrader !Gebruik het nu 20 dagen en voel me beterTop product . Voel echt dat het werkt ...Really good it worked almost inmediatelyJe voelt al meteen de werking, veel meer levenskracht en vitaliteit! SUPERIk ben voorzichtig gestart met 1 tablet en merkte na enkele dagen dat ik meer energie kreeg en weer meer zin om te sporten. Sinds afgelopen week heb ik het aantal tabletten verhoogd naar 2, verspreid over de dag. Ik merk nu dat ik iets sterker ben en dat mijn spieren iets voller aanvoelen. Heb wel het gevoel dat ik onrustig slaap als ik de 2e tablet laat in de middag neem. Voorlopig ga ik dus door met het gebruik.Ik voel me jong en fit sinds ik tribex gebruiken en ook mijn sex leven naarmate je ouder wordt steeds beterAl meerdere keren aangekocht .nHet product bevalt mij en geeft voldoening.Niet echt merkbaar verschil. Maar baat het niet schaadt het niet. Zoek eigenlijk een sterker alternatief.Perfect product, werkt beter dan de meeste gangbare Tribulus Terrestris producten omdat hierbij meestal de eigen testosteron productie omlaag gaat. Bij Tribex wordt juist de aanmaak van het eigen testosteron gestimuleerd waardoor deze ook langdurig is te gebruiken zonder bijverschijnselen.Voel mij energieker heb best wel een zwaar beroep en tribex helpt mij daarbij top productBetrouwbaar en snelle levering van het product, ik gebruik het nu een maand en merk dat ik me een stuk beter en fitter voel,ik blijf het zeker gebruiken en ga nu ook nog op zoek naar een goede dagelijkse multivitamine aanvulling.Het product doet wat het moet doen.Na enkele weken gebruik ervaarde ik meer kracht en energie, gebruik het product circa 5 maanden. Werkt goed!Heb meer energie, kan mn sets zwaarder pakken en ben een stuk soepeler. Zeer tevreden. Gebruik het nu 3 maanden. Uitstekende ondersteuning bij mijn training.Prima werkzaam. Geeft net even die extra "bham" met trainen. Geen idee of het meer massa of kracht tot werking heeft. Ik voel mij er iig goed bij. Gebruik het nu 2 maanden.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

mis nooit meer iets. Laat die korting maar komen!

+31(0)20 435 00 00

klantenservice