TRIBEX FOR MEN 28+

Per verpakking: 60 tabletten

Merk: Amiset

EAN: 8715799308757

Mannen, haal meer kracht uit je lichaam!

60 tabletten

€ 19.99

€ 18.99

Korting €1.00 / 5%

240 Tabletten

€ 79.96

€ 69.99

Korting €9.97 / 12%

720 tabletten

€ 239.99

€ 149.99

Korting €90.00 / 38%

Unieke kenmerken

  • voor mannen boven de 28 jaar die er jong en strak uit blijven zien en iedere week actief blijven

  • bevat actieve plantenextracten en hoogwaardige vitaminen, mineralen en nutrieinten

  • helpt je meer kracht uit je lichaam halen tijdens traiiningen, verbetert de lichamelijke vitaliteit

MINDER VET OF MEER SPIEREN?

Mannen boven de 28 jaar kunnen er jong en strak uit blijven zien. Voorwaarde is wel dat zij hun voeding, trainingsschema en levensstijl zeer goed in de gaten houden. Er is tegenwoordig enorm veel bekend over wat goed werkt als je iets ouder geworden bent.


TRIBEX is een complexe samenstelling met name geschikt voor:

  • mannen boven de 28 jaar die jong en fit willen blijven en voldoende bewegen
  • intensieve bodybuilders, krachtsporters, vechtsporters en fitnessers
  • actieve senioren 55+ die hun spiermassa op peil willen houden
  • mannen die aan zijn lichaam(sfuncties) verandering in de hormoonspiegels merkt


(advertentie)
WAAROM TRIBEX VAN AMISET?

AMISET TRIBEX is een 'testosteron-support'-product (voedingssupplement) met een complexe samenstelling van meerdere gestandaardiseerde plantenextracten, vitaminen en nutriënten voor de productie van hormonen die een krachtig effect op het lichaam kunnen hebben.

WAT IS TRIBEX?

TRIBEX is een voedingssupplement op basis van diverse kruiden die ook in de Ayurvedische geneeskunde gebruikt worden. Het helpt mannen om meer kracht uit hun lijf te halen, meer energie te hebben en een jong gevoel.


WAT DOET TRIBEX?

TRIBEX ondersteunt mannen boven de 28 bij het in stand houden van hun hormoonspiegels, de mannelijke vruchtbaarheid, aanmaak van nieuwe cellen en weefsel en helpt bij de opbouw van lichaamseiwitten (spiergroei) door de complexe samenstelling met o.a. de volgende stoffen:

Tribulus terrestris verhoogt de potentie, helpt je meer kracht uit je lichaam halen tijdens traiiningen wat o.a. zorgt voor extra spiergroei.

Muira puama wordt in Zuid-Amerika van oudsher gebruikt als algemeen middel, vaak in de vorm van thee, bij vermoeidheid en een gebrek aan lust. Zowel de bast als de wortel van deze plant wordt gebruikt.

Avena sativa heeft een kalmerend effect op de zenuwen en verbetert de stemming.

Panax ginseng wordt al eeuwenlang in de traditionele Chinese geneeskunst gebruikt. Het is vooral populair omdat het de mentale en lichamelijke vitaliteit verbetert. Ginseng is adaptogeen, dat wil zeggen dat het de bijnieren ondersteunt zodat het lichaam beter om kan gaan met psychische en lichamelijke stress. Dit effect van ginseng heeft het ook populair gemaakt bij sporters die hun prestaties willen verbeteren.

Zink is van belang bij opbouw en onderhoud van spieren en ondersteunt de productie van mannelijke hormonen. Ondersteunt ook de mannelijke vruchtbaarheid en de productie van zaadcellen.

HOE GEBRUIK IK TRIBEX?

Neem 1 - 2 tabletten bij je ontbijt.

Let daarbij dagelijks op je voeding en zorg voor voldoende eiwitten (kip, vlees, vis en eiwitshakes), groente en fruit.

Blijf actief sporten en neem voldoende nachtrust.

1 verpakking met 60 tabletten is voldoende voor minstens 1 maand.

(één dagdosering / 2 tabletten):

Tribulus terrestris 1000 mg, muira puama 1000 mg, avena sativa 250 mg, cellulose, panax ginseng 50 mg, croscarmellose, magnesiumstearaat, silicium, stearaatzuur, zink(citraat) 20 mg (ADH=200%), vegetarische glycerine, opadry lichtblauw.

AMISET producten bevatten actieve gestandardiseerde plantenextracten en hoogwaardige vitaminen, mineralen en nutrie¨nten voor de stofwisseling die een krachtig effect op het lichaam kunnen hebben. TRIBEX bevat in het bijzonder een complex van krachtige Ayurvedische plantenextracten voor je welzijn, weerstand en hormoonspiegel – aangevuld met zink (citraat) 10 mg* om de productie van testosteron op peil te houden*.

Neem 1 - 2 tabletten bij het ontbijt en ondersteun je lichaam regelmatig met proteinerijke snacks
en maaltijden voor extra spiergroei.

Geen vervanging voor een gevarieerd dieet. Voedingssupplement ook geschikt voor vegetariërs. Buiten bereik van kinderen houden. 

TRIBEX is een geregistreerd handelsmerk.Ik gebruik al vele jaren , tot volle tevredenheid , dit fantastisch product !Na een week komt de werking!!!!1 dood is te weinig om zekere advies te hebben maar het blijkt een goed produkt te zijnTribex is voor mij als 59 jarige man, een prima product, ik had voor die tijd altijd minder energie en kracht, en dat is nu veel beterder geworden!nVoor mij helemaal top!Aangezien ik niet meer de jongste ben en nog dagelijks zwaar werk moet verzetten ben ik erg blij met dit product en de aanvulling die het mijn lichaam geeft die het nodig is...Ik gebruik nu ongeveer een maand Tribex. Bij een dosering van 1 per dag is het effect voor mij te weinig. Bij een dosering van 2 per dag, heb ik duidelijk meer energie en voel me vitaler. Ik ga hier zeker mee door.ik vind wel dat ik meer energie heb en afval. vet verlies dusDoor de gevolgen van een auto ongeluk had ik lange tijd een sterke vermindering van mijn energie niveau. Daarbij komt het groeien van de jaren en het voeren van een actief en vooral ook sportief leven. Tribex geeft me de extra boost die ik nodig heb. Werkt goed voor me. Wat ik niet begrijp is waarom je dagelijks 2 pillen innneemt en het niet 1 pil is (was mogelijk bij de sterkere versie die niet meer in het programma zit). Makkelijk in te nemen. Werkt voor mij.regelmatige gebruiker van Tribex , ben 65 jaar en ben mijn wilde haren gelukkig nog niet helemaal kwijt en wil dit heel graag zo lang mogelijk in stand houden en dat lukt behoorlijk met oa Tribex en een aantal andere orthomoleculaire middelen, veel meer kracht,energie,lust en verlangen dus beveel ik dit product ook aan, zelf ca twee pillen per dag om alles in stand te houden dit is mijn bijdrage hieraan J.PIk heb 2 potjes Tribex a 60 st. gekocht en tot nu toe 1 potje opgebruikt..nVan wat er allemaal belooft wordt, heb ik tot op heden nog helemaal niks van gemerkt.nMorgen begin ik aan het 2e potje.Is een goed produkt aanbevolen voor 50 plussersIs een goed produkt aanbevolen voor 50 plussersEen bron van energie en zelfvertrouwenVoel me fitter en sterker!nKrachtsport erbij en mijn lichaam lijkt weer jonger en strakker!na gebruik van de tabletten in twee a drie weken tijd merk ik wel dat ik meer energie krijg. over het algemeen goed product. Begon eerst met een tablet en later opgevoerd naar twee tabletten.Tribex: veel over gehoord maar nooit geprobeerd. Dus als 54er een paar potten aangeschaft via vitamins.nl. En daar heb ik geen spijt van! Met dit product krijgen je een energieoppepper en trainen gaat makkelijker en krachtiger. De eerste week sliep ik iets minder goed op dosering van 2 pillen. Met 1 tablet had ik daar geen last meer van terwijl de positieve effecten bleven. Fijne bijkomstigheid: je wordt er een beetje horny van. Dat wordt dus nog een lange hete zomer dankzij jullie! Kortom: ik ben blij en kan tribex zeker aanraden!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

mis nooit meer iets. Laat die korting maar komen!

+31(0)20 435 00 00

klantenservice